mam taku pribrzdenu otazku...podla vas, penis dlhy 16 cm je maly, velky, alebo aky????
velky, maly, alebo stredny?
*TOTO
16cm je uplne AKURATNY. myslim to vazne. myslim si, ze ked sa niekde pisu veci, ze penis 18cm-20-cm-22-Cm.... je to vela. aspon pre mna to je vela. Ked som mala chalanov s väcsimi... mala som problem,.. zle sa mi na nich jazdilo, bolelo ma to pri niektorych polohach... proste atd. Viem, ze baby maju komplexy z krasy (tvar, postava, prsia, zadok)... ale chalani zas uplne strasne riesia TOTOT. nelubi sa mi to, preco sa nato nevykaslete? pokial nemate penis 12 cm tak nestresujte preboha. Minule zo srandy som vytiahla meter... ci ako sa to vola... ved viete... sorry, som po zurke a ked som pripita mi slovenske slovicka trosku vypadavaju... :D Lebo som si kukala na jednej online stranke vibratory... Strasne vela ich tam bolo, ze 22-24cm... kukam, ze co... :D mam jeden doma... ale tiez je strasne velky. preto ho nepouzivam a chcem mensi.teraz momentalne tu pri sebe nemam ten centimeter, ale... pre podla mna aspon, akoze nemerem pišuličiky nikomu. ale podla mna MNE uplne staci 16.
v klude ked ma 16 tak akurat
nemaj boja.s tym sa daju narobit velke veci.
Nad europsky priemer.... takze "stredny" !!! Si ok
Myslim, ze si europsky priemer, tak klidek...