Vztahy na pracovisku - hotova nocna mora

Príspevok v téme: Vztahy na pracovisku - hotova nocna mora
newjob

Nastupila som do novej roboty len nedavno. Zadelili ma na miesto kde pracujem s jednou kolegynou. Ale poviem vam nalolko vyzerala zo zaciatku v pohode tak po par tyzdnoch ma.prekvapila spravanim. Vyzerala byt intelignetna...zial len vyzerala. Ako vyzerala tak ze na pohlad vyzera byt na urovni, ako nejaka podnilatelka, lekarka pravnicka. Proste damu robi zo seba mestku.
Prekvapila ma tym ako zacala ked sme dve strasne ohovarat ostatnych ludi na pracovisku. Ohovara urcite typy ktore jej asi nesadli a ma voci tym ludom nejaku averziu alebo co...
Ide mi a tym na nervy, ohovara vsetko, co kto povedal, urobil, ako sa spraval, kto s kym zije ako zije, kto kde byva, kto podvadza koho, kto s kym chodi, kto je tehotny, kto kde bol, co robil,kto co ma oblecene.. vysmieva sa z tych ludi, uraza ich, spini ich meno, siri klebety a famy po celej firme medzi ostatnymi. Ale mne s tym pili usi kazdy den a ktovie co rozprava o mne ked ma k nej pridelili.. Neznasam tale ohovaranie a taranie do vzduchu. Strata casu a sirenie negativnej a zlej energie.
Nemozem jej nic drze povedat lebo som tam nova. Tak sa len usmievam a tvarim sa akoby nic nepocuvam ale ona to zisti a zlosti sa ze nevnivam jej drby.
Prestava ma to bavit. Robi zo seba damu mesta ale sprava sa ako dedinska hus.
Preco je taka? Preco tym ludom neda pokoj ale sere sa im do zivota?
To uz niektore zeny nemaju co na praci?
Ja potom musim dokoncovat jej pracu lebo ona to neurobi lebo jej chodi papula naprazdno.
Je to dobra praca, bavi ma ale keby niet tej jazycnice bolo by lepsie. Preco akurat ku nej ma pridelili? :-(
Co mam robit? Som tam necele tri.mesiace a ona stiha kazdeho v tej firme uz preprat papulou.

vecPizda

Kolegyňa sa zaoberá druhými lebo sa pokúša si idealizovať prac. prostredie a tiež neuznáva systém. Chce Ťa získať ako jej podporu aby ona bola silnejšia a ty ako jej spojenec.

Zaoberá sa druhými lebo sama má v hlave nevysporiadané vzťahové veci z minulosti a bordel a nezažila normálne veci v živote.

Bežný prípad, diagnóza: "tržnica" !

Kejaze

no aj u nas je baba 3 mesiace presne :) odpis...ked si to ty ja skocim za tebou, poriesime a hlavne s aneboj, vsetci tu o nej vieme je to pizda

rozumiemti

Tak toto sa deje aj u nas a to niesom z kosic.
My mame dokonca dve take jezibaby ktore si kazdeho preplachnu hubou a na nikom nezostane ani nitka sucha. Specialne na ohovaranie zien sa specializuju ako inak. Ktora s kym, co kde, ako, preco a blablablalala..
Asi taki ludia nemaju vlastny zivot ked stale musia niekoho ohovarat a pletkovat...

Kejaze

Ahoj, ja mam normalne pocit, ze myslime na tu istu osobu, ak si z Kosic, tak je to viac menej jasne, to iste sa deje u nas v robote a vsetci jej uz mame po krk

Tutanchamon_xD

Neotvoríš si ústa lebo si tam nová ? Hádam sa nebojíš, že kvôli tomu prídeš o pracovné miesto, keď jej povieš zo srdca čo si o nej myslíš. Mňa by to tak zaujímalo či by som bol v robote mesiac alebo tri roky. Keby mi dáky debi*ko každý deň pílil uši s tým, že kto ako vyzerá a či v robote pracuje alebo sa fláka alebo s kým chodí a či svoju ženu podvádza, tak by som ho hneď uzemnil, že mňa také sra*ky nezaujímajú a pre mňa za mňa nech potom nadáva aj na mňa. Mal by som ho v paži.