Kde kúpiť normálne dlhé rifle?

Príspevok v téme: Kde kúpiť normálne dlhé rifle?
ViktorkaVix

Mňa už chytá zúfalstvo. Neviete niekto kde kúpiť normálne skinny dlhé rifle? Nie po členky, kotníky, ale normálne dlhé rifle. Nerozumiem tomu čo je to za móda tieto superkrátke rifle, ktoré okrem skracovania nôh nemajú v mojom svete žiaden význam. A kratšie nohy mi k šťasťiu nechýbaju, takže stále hľadám a hľadám a nič. Ja by som potrebovala dĺžku aspoň nad 103 cm min., ale to je utópia toto.
A ako evidentne je po nich dopyt, keďže v klasických kamenných obchodoch majú len takéto, ale prosím vás, povedzte mi. čo sa vám na tom páči.

LogikaNepusti

Tiez taku modu neznasam. Ale klasicke rifle kupim vzdy u cinana. Kupujem ai naschval aj take obtiahnute dlhšie, zhrniem podla potreby alebo necham tak dolw trocha nariasane. Je to moj styl a aspon mi nieje zima.

ViktorkaVix

A co ja viem v second hande velmi skinny rifle nemaju, aspon co som tam par krat bola, tak som ziadne take nevidela.

ViktorkaVix

A co by som robila v obchode s XXL oblecenim? Nemam problem s vahou, ale s vyskou. Na moju vysku su mi momentalne vsetky rifle totalne kratke. Mam dlhe nohy a tato dnesna moda mi je nad clenky. Jedna vec, ze je to maximalne neesteticke a druha vec je, ze je zima oh myyy god, este aj maximalne neprakticke.

dlhe_rifle

Lepsie nez cakat 10 rokov je ist do sekacu a popozerat tam. Je ich milion, nehovoriac o internetových shopoch kde sa da zohnat aj maxi lenght dlzka, avsak tipujem to skor na zahranicne weby. A to by som potom siahla po strecovejsich alebo s prímesou kvalitnejsej syntetiky aby som sa neoklamala na velkosti a ci mi sadnu alebo nie. Ale stavila by som na sekace, v kazdom vacsom meste su a chce to len cas a trpezlivost. Ja osobne som este nikdy ale nikdy v typických retazcoch v nakupnych centrach nezohnala nic konkretne ked som potrebovala - ale zaujimave je ze som to vzdy zohnala v sekaci alebo cinskych obchodoch ktore sa kvalitou a cenou rovnaju (ak aj nie lepsie) zahranicnym obchodom. A ak ani to vam nebude vyhovovat, vzdy je tu krajcirska sluzba a obchod s latkami :)

Asik

Musis pockat az sa moda zmeni, alebo nakupit rifle niekde v zahranici mozno natrafis aj na ine strihy.Ja som napriklad neznasala tie bedrove dziny ked boli v mode, vzdy som sa snazila si najst aj tam s trosku vyssim pasom.Neznasala som ze sa clovek zohol alebo si sadol a trcalo mu pol riti von.Alebo nekupuj nove vynos co mas stare ono aj tato clenkova moda raz skonci:))) treba vydrzat