prišla som o dobrého chalan, ako si odpustiť?

Príspevok v téme: prišla som o dobrého chalan, ako si odpustiť?
slovenskachripka

Ahojte prišla som o dobrého chalana, ako si odpustiť? Vo vzťahu som sa správala blbo ani neviem prečo ubližovala som mu a teraz som to po rozchode chcela vrátiť...zdalo sa mi že som pochopila svoje chyba a čo som robila zle....aj aký postoj musím zmeniť..lenže on už nechce....
ked mi to povedal plakala som celý deň na byte...a neviem sa pozviechať ísť ďalej...zdá sa mi že som premárnila životnú šancu..že takého dobrého chalana ktorý by mi tak rozumel a bol mi taou oporou už nenájdem...
Mala som aj iné vzťahy ale v nejakom nebola taká hlbka a nikto mi tak nikdy nepomáhala neprejavoval láskavosť..
Ako si po tomto všetkom odpustiť samej sebe?

foreveralone

Gjjitcjj - Zadané alebo nie krásavice, tak si isch chlapi radšej ani nevšimnú, však ? Všetko je len o vzhľade, zadku a kozách.

Gjjitcjj

Tocojetoto vsak chalani majú pravdu... je fakt malé percento normálnych žien, a ak sa aj nájdu tak sú zadané :D

uhor256

M4L, foreveralone: Presne tak..

Ja som si tieto veci uvedomil skôr než ma stihla nejaká svi**a zničiť.Pozoroval som iné vzťahy a viem ako to funguje. Preto si k sebe žiadnu nepripustím, keby náhodou nejaká chcela... sú to blb.ky všetko, potrebujú chlapa s tvrdou rukou, ktorý by ich bil a ponižoval aby sa v tom vyžívali. Ak im to nebudeš robiť tak ťa budú oni podvádzať a mať ťa za chudáka, využívať ťa robiť ti zle (ako tento exemplár, ktorý založil tému). Časy kedy sa ľudia naozaj ľúbili a pomáhali jeden druhému zanikli... a teraz je len o tom, že zabi alebo budeš zabitý.

Ja mám presne tú istú chybu, že mám povahu dobráka a ženu by som miloval a neubližoval jej. Možno keď sa naučím byť trochu viac hajzel a naučím as ako im ublížiť a ponížiť ich tak si nájdem priateľku...

celé na hlavu to je tento svet. chlap nemôže byť dobrý lebo je považovaný ihneď za slabocha a zúfalca... kam sme sa to dostali. a potom tie ku**vy keď majú deti a žiadny chlap ich nechce tak sa začnú tváriť ako sväté a je im dobrý aj dobrý chlap, pričom ho chcú len na to aby sa postaral o ne. nesadajte na lep takýmto ženám chlapci, majte nejakú hrdosť

foreveralone

Máš, čo si zaslúžiš. Ak sa okolo dobrého chalana nevieš správať, nevieš si ho vážiť, nič iné ani urobiť nemal. Tebe by trebalo asi nejakého poriadného narcistu, aby si si k nemu nemohla dovoľovať, však ? Takéto ženy nechápem. Majú doma poklad a správajú sa k nemu, ako k handre. Vôbec si si neuvedomovala, že robíš zlú vec ? Že mu ubližuješ. Prečo si sa k nemu takto správala ?
Lebo bol dobrý a milý ? Áno, narcistov, ako ty, priťahujú takí ľudia, aby im mohli robiť zle a vyžívať sa v tom. Možno ti nechýba on, ale jeho dobráckosť. Niekto, kto by okolo teba chodil, ospevoval ťa a robil všetko, čo chceš.

Urobil dobre. Ty sa pohni ďalej.

Prosím ťa, koľko máš rokov ? (na tú otázku mi odpovedz)

Tomas12345

Sme len ludia a robíme chyby. Je to normálne. Neviem aké chyby si robila, ale odpusti si tak že sa z tých chýb poučíš.