Co s nim, hajz*om?

Príspevok v téme: Co s nim, hajz*om?
klamana26

S priatelom sme sa zoznamili na jednej zoznamke, cjodiem spolu dva mesiace. Ja som zo zoznamky odhlasena odkedy to zacalo byt medzi nami vazne ale na radu kamosky som si spravila falosny profil ci ho tam najdem stale zaregistrovaneho lebo mne tvrdil ze uz tam nieje.
Kamosla ze never muzom klamu jedna radost a potvrdilo sa to!
On je tam stale! Kontaktovala som ho pod falosnym profilom a spadla klec. Dala som fotku nejakej kocky lebo viem ze take sa mu pacia a on sadol ako mucha na lep!
A to pisamie tie sexisticke narazky, presne to co pisal mne ked som tam bola. Uplne tym istym stylom na nu isiel ako na mna a.ked e my boli spolu spieval ody na moju osobu. Hajzel jeden!!!
Preco to muzi robite?! Da sa vam verit?!
Co za svedomie to mate ze hrate na dve husle?
Co by ste zenusky teraz robili lebo ja som mu tak verila. Tak som ho lubila a o toto spravi?!
Ako moze niekto tak zneuzivat niecije city?
Mam 26 on po 30. Takze ziadna naivka.

Triple

Nechcel aby si si nim bola prilis ista, lebo potom by i si ho tak nevazila. Musis ho stale ubezpecovat, ze ho milujes a kupuj mu aj drahe dary, aby si bol isty, ze to s nim myslis naozaj vazne.

tweetie

Muz654 - to mi je luto. Ak tie 2 kamaratky na sex vedia, ze ide len o sex, tak si si vlastnu potrebu vyriesil tym lepsim sposobom, ako sa pomstovat dalsej zene, kt. by ta naopak mohla mat rada a ktorej by si zbytocne ublizil. Ak sa teda nechces zalubit, fakt ze radsej si hladaj prave taketo typy na vzajomny barter.
A rozchod typu "si super a urcite si najdes lepsiu babu" som ja nezazila, zvycajne bol rozchod preto, co urobil (sucasne lovenie na zoznamke) alebo naopak co neurobil (vlastne ma ani nemal rad, ale benefity zo vztahu cerpal velmi rad), takze fakt si zle natrafil, kedze zena, kt. je orientovana na dlhodoby vztah, ti tie dovody vie dat (dolezite je pocuvat - zazila som dokonca, ze ked som sa rozisla kvoli tomu, ze bol stale na zoznamke, tak on to otocil, ze sa s nim rozchadzam kvoli odlisnym hobby, ale nato ze bol stale na zoznamke, to bral ako co sa vobec nadtym pozastavujem, ved to je dnes bezne, a popritom mi stihol este povedat, ze vlastne ani nevie, ci ma ma rad, ale tak nieco ku mne asi citil, a potom bol z rozchodu prekvapeny a citil sa ako odkopnuty pes - wtf? Priznas sa, ze si hladas dalsie, bohvie s kolkymi sa stretavas a este sa urazas? V akom svete to zijem??? Moj sposob riesenia - takych ludi si ja drzim daleko od mojho zivota, a keby to nezistim hned, tak u mna je v takomto pripade jedno jedine riesenie = rozchod).

Muz654

Musim suhlasit s Cloo.
3x som zazil v zivote to iste. Na zaciatku obrovska laska, nemohli sa doslova dockat kym im odpisem, ci sa s nimi stretnem. Ja uplne po usi zamilovany a po par mesiacoch zrazu chladne spravanie, uz sa nechceli stretavat, ale nepovedali mi, ze sa chcu rozist, takze par mesiacov obdobie, ze som nevedel, ci este spolu vlastne chodime alebo nie no a potom, ked som chcel vediet ako na tom sme, tak sa so mnou rozisli. Vsetky mi na zaver povedali, ze som skvely, uzasny muz, ze dobre vyzeram a ze si urcite najdem k sebe lepsiu babu ako su ony. Uplne ma to znicilo, prestal som si verit a po tej obrovskej bolesti (som silny demisexual, ked sa zamilujem, viem pre tu babu zniest doslova modre z neba) sa mi stratili uplne city. Mam 2 kamosky s vyhodami a velmi zriedkavo za niektorou zajdem, ale ked idem od niektorej z nich, tak sa citim ako posledny pes, nevazim si sam seba. Tie 3 baby ma uplne citovo znicili.

Miso990

Cloo- ty si Pilcuk ci Pilcukov brat? Tak tu laskavo neurazaj zeny lebo v prvom rade tym urazas hlavne svoju matku. Kedze vsetky hadzes do jedneho vreca. Ze nedokazes zbalit zenu a mas hlavu plnu komplexov je uz tvoj problem.

tweetie

Sama si ho pomenovala tym spravnym slovom v nadpise tvojej temy. Tak maj sebauctu a hladaj niekoho, kto ta bude mat skutocne rad.
Tiez som si toto zazila pri exovi. A tiez to bolo zo zoznamky a to som zoznamky odsudzovala, len teda kedze diskoteky ma nebavia, pri turistikovani som sa zvycajne zoznamila len so zenami (ako to povedali raz ceski turisti, ked sa cudovali, ze stretavaju iba zenske slovenske partie, ze slovenski chlapi su zrejme hodne lenivi), tak som tomu dala sancu. Na zaciatku, ako sme zacali spolu chodit, som si stiahla fotku z profilu, a neskor som sa odhlasila, a ten uboziak tam bol stale a po 7-8mesiacoch sa dokonca medzi recou priznal, ze bol na zoznamke... Neviem co cakal, ale tak dockal sa rozchodu z mojej strany. A v robote sa ma po rozchode pytali, ze ci som bola na dovolenke, ze vyzeram fantasticky. Nasledne som si uz s triezvou hlavou uvedomovala, ako sa ten uboziak choval pocas vztahu, resp. ako som mu ja vtedy osprostena laskou tolerovala veci, kt. by som uz teraz jednoznacne netolerovala.
Moja rada: maj sebauctu a rozhodni sa, akeho priatela chces mat vedla seba (co je stale na zoznamkach a lovi, cize akonahle najde nieco "lepsie", tak odide, pripadne to bude tahat s viacerymi naraz, alebo uvedomeleho, kt. chce budovat vztah s tebou).

cloo

Veriť sa nedá v prvom rade vám ženám. Najprv ste tie najmilujúcejšie tvory na svete, no keď sa vám na vašej polovičke niečo znepáči (nízky plat, lacný darček, chybička krásy a.i.), tak razom ukončite vzťah, niekedy úplne nečakane a bez oddôvodnenia. Muž nemôže mať v jednej žene istotu, preto je lepšie, keď "rozhodí siete" a skúša šťastie s viacerými. Aj tak je málo pravdepodobné, že mu to, vzhľadom k primitívnej ženskej povahe, výjde čo i len s jednou jedinou z nich.

mate59

Je to lovec.Na zoznamkách to často takto chodí.Vymaž ho zo života,ber to ako ponaučenie do budúcnosti a hľadaj partnera inde ako na zoznamovacích portáloch.