Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám duševne chorú ženu na vážny vťah

Príspevok v téme: Hľadám duševne chorú ženu na vážny vťah
F20

Týmto zdravím všetky dešvne choré ženy z Košíc a okolia ...
Som muž , mám 31 rokov , a dlhú dobu kôli môjmu hedykepu -F20- a invalidnému dôchodku a preukazu Zťp mám problém nadviazať partnerský vzťah so zdravou slobodnou ženou ....
Už dlhú dobu je môj stav plne kompenzovaný a cítim sa fajn .... ale táto diagnóza fakt tieto zdravé ženy 21 storočia odrádza mať niečo s takým človekom ako som ja ...
Na rady mojej psychologičky ktorá mi poradila vyskúšať vzťah s niejakou tak isto duševne chorou ženou , som to zvážil , nakoľko samota vie byť veľmi krutá a tak som sa rozhodol práve tu napísať tento prípevok ... Lebo tak isto som človek ako hociktorí iný aj ako tí zdraví a tiež by som chcel partnerský vťah , manželstvo , rodinu a podobne...
Som kresťan , katolík , slobodný, bezdetný , s čistým registrom trestov , ...
Ak si nejak duševne chorá a máš záujem o vážny vzťah a tiež ťa trápi samota tak odpíš ...

Dekompenzovany

Ono tie duš. choroby isto nesúvisia s tým, že ako sa musíme snažiť, pracovať a podobne. Ono to súvisí s tým, že v tejto žumpe aj taký pekný veľký kaprík zakape, čo tak sledujem a to už je iná voda: šampóny, prášok na rajbanie, pardón na pranie, ho.ná, ale nemal som ešte pľeseň medzi prstmi, keď som sa okúpal a očistil. Keby boli všetci ľudia normálni, tak kto by potom robil bláznovstvá? Normálni ľudia nie sú podľa mňa celkom normálni, no worry, ono to príde. Čo vidíš na druhom, čakaj na sebe.

F20

Ono keď má človek dobre nastavenú liečbu a je dobre kompenzovaný fakt to nieje až také zlé s tým človekom a pokiaľ viem tak v Ke- okolie je veľa takých pacientov, a ked sú kompenzovaní tak fungujú ako normálni zdraví ľudia..... a ja mám tiež nejaku diagnózu a viem takých ľudí z ich "sklamaní v láske plne pochopiť"....a sú takto liečené mnohé pekné kočky aj mnoho chalanov ..
. Ja som ešťe taký vzťah nemal, ale bol by som za...

tweetie

Presne, ako pises.
Nastastie zatial som nemusela navstivit ani psychologa ani psychiatra, takze ani neviem pochopit clanky typu depresia, schizofrenia, mania a dalsie z mojho pohladu vymyslene choroby.
Ved kazdy mame lepsie aj horsie obdobia a ide o to, ako to zvladat bez toho, aby som sa snazila prizivovat sa na niekom, manipulovat s nim, ze to nie je mojou povahou, resp. ze na svoje ospravedlnenie budem pouzivat dusevnu poruchu a vsetci to musite tolerovat a hyckat ma, odpustit mi vsetko, odomna samozrejme nic necakajte, ved ja sa nemozem prepinat a nemozem zazit ziadny stres, lebo co ked to opat spusti moje priznaky.... A viem, ze su to tvrde slova, ale z pohladu cloveka, kt. nemal lahke detstvo a napriek tomu zijem a snazim sa mat pekny zivot bez potreby navstivit psychologa ci psychiatria: ano, do vztahu by som s dusevne chorym (bez ohladu na diagnozu) uz nesla (kedze dusevne chory clovek sa svojej diagnoze zvycajne neprizna a snazi sa na zaciatku hrat divadlo, tak tiez som si presla takymto vztahom, a snazila som sa tak moc, ze som miestami uz stracala samu seba, len aby to chudatko netrpelo, a takyto vztah neprajem ani nepriatelovi).
Preto ti moc drzim palce, ze si nasiel sposob, ako si najst priatelku a sice hladaj si taku, co ta bude vediet pochopit a to su zrejme najlepsie ti, co maju ten isty sposob zvladania zivota (tu istu diagnozu). A prajem ti nech vies zvladat i pripadne horsie obdobia, nech sa dari a nech najdes tvoju lasku pre krajsi zivot.

F20

IVETA MICHAEL

Keby bola na tom nejaka kočka tak kompenzovaná ako ja tak by som s tým nemal problém.... ale myslím si že bežne ľudia v ťažkej psychoze vedia zhodnotiť nakoľko majú na normálny partnerský vzťah , nie každý F20 patrí do jedného vreca ale veľmi dobre viem čo dokáže s človekom spraviť samota... a Ja chcem byť šťastný po boku svojej ženy , ked su zdrave paranoidne voči tým chorým tak možno nejaká chrá by záujem o vážny vzťah aj mala a aj ona chce byť šťastná po boku nejakého muža....
Spoločnosť je totiž veľmi perfekcionistická a tak chorí a zvláš duševne chorí to majú na úrovni zdravej elity zdravých ludí davno spočítané , tak bud to bude samotarske depresivno uskostne trápenie s prežívaním samoty.... lebo zdrava žena s duševne chorým nič nechce mať ... alebo to bude ako z nejakej morbídnej čiernej komédie.... že duševne chorí s duševne chorými .... všetci chceme byť šťastní a pokiaľ máme usporiadané hodnoty tak vieme čo chceme a myslím si že vieme aj to ns čo máme .... Ja osobne na tom niesom zle a voči vzťahu s duševne chorou osobou nemám žiadne predsudky.... každý človek chce byť šťastný

Iveta Michael

Zaleži aj od samotnej diagnozy .. na jednej strane ti rozumiem že chceš partnerku a sporiadany život no na druhej strane ta chcem varovat pred tym aby si nahodou nenatrafil na ženu ktora by mala tažku psychozu či zavaž.poruchu osobnosti lebo to je tažka diagnoza ... a tito ludia nemaju normalne citove vnemy ako ti čo trpia napr. " len " uzkostou či depresiou ..
V každom pripade ti držim palce a radim ti popracuj na sebe, ukaž sebavedomie a svoje dobre stranky naplno ☺