Týmto zdravím všetky dešvne choré ženy z Košíc a okolia ...
Som muž , mám 31 rokov , a dlhú dobu kôli môjmu hedykepu -F20- a invalidnému dôchodku a preukazu Zťp mám problém nadviazať partnerský vzťah so zdravou slobodnou ženou ....
Už dlhú dobu je môj stav plne kompenzovaný a cítim sa fajn .... ale táto diagnóza fakt tieto zdravé ženy 21 storočia odrádza mať niečo s takým človekom ako som ja ...
Na rady mojej psychologičky ktorá mi poradila vyskúšať vzťah s niejakou tak isto duševne chorou ženou , som to zvážil , nakoľko samota vie byť veľmi krutá a tak som sa rozhodol práve tu napísať tento prípevok ... Lebo tak isto som človek ako hociktorí iný aj ako tí zdraví a tiež by som chcel partnerský vťah , manželstvo , rodinu a podobne...
Som kresťan , katolík , slobodný, bezdetný , s čistým registrom trestov , ...
Ak si nejak duševne chorá a máš záujem o vážny vzťah a tiež ťa trápi samota tak odpíš ...
Hľadám duševne chorú ženu na vážny vťah
Človeče F20 ty si macher , nájdi si svoju čajku.
Ja asi zhruba viem aj to , kto si.
I Z P ;)
Čítal som to od začiatku a si to ty.
Drž sa.
A máš aj naviac!
A pamätaj, lebo ja pamätám.
Díky bratu!
@ ti tu nikto nedá
Jak pozerám, tak pozerám tento chlapc tu žiadne duševne choré dievča nedabalí.Hoci ich je tu prebehom roka neúrekom.Sú samé , nemajú už chuť žiť, a tiež niekoho hľadajú je to paradox ale pod svetlom je najväčšia tma ako práve tu.
Ddržím ti palce F20 nevzdávaj to! Ale tu to radšej zabal.
Niekedy sa hovorilo: "papier vela znesie" lebo ked niekto napisal na papier volaco co kricalo do neba... tak sa povedalo ze papier vela znesie. Dneska uz nie iba papier vela znesie. Mame elektronicke vymozenosti a stale sa toho vela porozprava medzi ludmi, vselicoho - ale k veci: vyborne si nazval temu - hladam dusevne choru zenu atd. Presne, takto sa to medzi "ludmi" oznacuje ze dusevne chori ludia hoci to moze byt aj pravda a aj na mile vzdialene od skutocnosti. Ved co je na tom ak niekto oznaci niekoho hanlivo a este ma pri tom pre seba aj bonus ako osobny orgazmus pri tejto akcii...hmm,v skutocnosti moze byt vsetko uplne naopak ale koho to zaujima? Ze psychiatria je azylom ludi ktori si nedokazu najst pracu pretoze pracovne moznosti ani neexistuju?!Ze tak ako platia fyzikalne zakonitosti v zivote, tak platia aj zakonitosti zivota spolocnosti?!Hmm!Ved co je lahsie? Pozret sa na problem detailne alebo radsej otvorit tlamu a trepat?!Hoci neviem poriadne o com hovorim?!Ziadny mlyn tolko otrub nenamlel ako ludske papule.
Ja som veľmi vďačný svoj psychiatričke za septnú liečbu aby som nemusel každé ráno vstávať kôli tomu abyv som si dal tabletku ,spí niedy od večera do večere a fakt je to super...
Myslím si že psychiatri v košiciach robia svoju prácu dobre ak pacientovi ten liek sadne....
Svojim spôsobom sú odborníci a veľmi dobre vedia čo robia....majú vyštudovanú školu a v danej oblasti mnohé výsledky a myslím si že majú aj také skúsenosti ke má pacient vážny vťah alebo manželstvo takže to nieje vylúčené že by to mohlo byť a toto neni Ridick ani Starwars ze budem pouzivat neviem jake vedckofiktívne sily apraktiky len aby som bol zravý a vobec ani neviem c by mi to vobec pomohlo....Dakujem neprosim....Som katolík a verím v Boha a dôverujem Bohu v tom že moja psychiatrička je férová a chce mi to najlepšie pre moje zdavie , osobnost a charakter a pre dobrú kvalitu života , a preto sa za nu aj modlim...a som Bohu vdačný že ju mám... ale som sám a chcel by som spoznat a zoznamit sa s nejakou fajn kočkou , keby že aj duševne chorou, mne samota prekáža a v písme je napísané že člobeku nieje dobre byť samému...a nech už je to ako chce Láska všetko znesie a aj všetko vydží...
Mám záujem sa osobnejšie spoznať s nejakou mladou ženou a mať s ňou vážny vzťah
Ostatné näboženské a liečiteľské témy si nechajte pre niekoho iného....
Aj duševne choré ženy sú pekné a schopné partnerského života a ani ja vyzram v pohode a tiež som schopný života a pripravený pre väžny vťah... a to je aj to prečo to tu píšem
Nehľadám tu liečiteľov ani teologov ale hľadám tu tú s ktorou budem šťastný a aj ona so mnou.. :)
Kapito ??
F20:
Unášate sa bublinou duševných chorôb, ktorú bohužiaľ vytvára prístup psychológie a psychiatrie k ľudskému prežívaniu (nezahojeným ranám na duši cestou životom). Váš stav je vyliečiteľný, vyžaduje si to však prevziať za neho zodpovednosť a disciplínu.
Schizofrénia, ktorú Vám diagnostikovali je príznak niečoho hlbšieho vo Vás, čo uniká Vašej pozornosti, ako aj pozornosti psychológa/psychiatra, s ktorými spolupracujete.
Láska niekoho iného alebo k niekomu inému môže pomôcť človeku otvoriť sa vlastným zraneniam, ale ten druhý nás samých nedokáže vyliečiť...Ak sám nebudete usilovať o zmenu a budete očakávať, že to za Vás spraví „láska“, budete vo vzťahu iba znásobovať utrpenie a prenášať ho na deti, ak prídu..
PS: Ak sa raz rozhodnete nebyť iba „kompenzovaný a cítiť sa fajn“ ale skutočne vyliečiť svoju dušu a užívať si svoj život naplno so všetkým čo prináša (tak ako to bolo mienené) pokojne mi napíšte, ak budete mať záujem. Rada Vám pomôžem, ak ste pripravený „makať v sebe“.
F20, máš pravdu, nech sa tak stane! : )
Láska je najlepší lekár .... preto mi úplne postačí , keď si nájdem nejakú dobrú žienku ... :)
Ano mas pravdu ...nechal som sa uniesť.Vzdy sa rozvasnim ked vidim ze sa rozprava o Bohu takto
...potom to vyznieva ze nevie nic spravit v zivote cloveka.Koli nabozenskym ludom maju kresťanov za zbludencov.A toboz ked niekto rozprava O Ježišovi a narieka nad sebou ..to možno neni az tento pripad.Ale Boh nam dal v Kristovi Sväteho Ducha.Z neho ide moc... uzdravit seba ineho cloveka dat doporiadku veci rodinu atď.Treba niesť aj urcitu zodpovednost za svoju vieru...nech je to na Božiu slávu