Atopicky ekzem, bakterialna infekcia na predkozke a zaludi 3 roky!

Príspevok v téme: Atopicky ekzem, bakterialna infekcia na predkozke a zaludi 3 roky!
Chronic

Ahojte, mam suchu predkozku, ktora ma svrbi uz 3 roky! Ziadne atb ani masticky mi nepomohli, pravdepodobne to je bakterialneho povodu, sliznica sa toho z nejakeho dovodu nechce zbavit.
Posledny tyzden sa mi to zacina rozsirovat aj na zalud, je to na pohlad taky ruzovy povlak. Co mam robit? Ako sa toho definitivne zbavit ked nic nezabera? Prosim poradte, nechcem aby nakoniec som mal z toho aj rakovinu penisu.

mate59

Je to baktéria,vydrž kým sa to úplne nestratí,ATB by to mali zlikvidovať.Potom dodržuj max.hygienu.Chvalabohu budeš mať pokoj.

Chronic

Tak po 5 dnoch uzivania ATB s kombinaciou bactrobanom, mi to vazne trochu pomohlo, sice na predkozke vzdy zostane ten flak a nechce zmiznut ale je to uz lepsie urcite. Cize je to dokaz toho ze to bola bakterialna infekcia a ziadn ekzem vsak?

Chronic

Istu dobu som ju nosil tak 2 tyzdne a nic sa nezlepsilo, len ma to svrbelo a stipalo este viac. Tak preto neviem ci ma vobec zmysel si rezat do penisu ked to aj tak nepomoze a uz to nevratim.

mate59

Skús nosiť stále stiahnutú predkožku,možno sa to zlepší.Skonzultuj obriezku s urológom,hygienu a vzdušnosť jej odstránenie 100% vyrieši.

Chronic

Idem k druhej koznej, lebo minule ked som to ukazoval tak vravela ze tam nic nie je ach.
Svrbi ma to tiez ale hlavne tak neprijemne picha a stipe hlavne nad ranom a rano ked mam rannu erekciu.
Inak k tej obriezke co si radil, pristupim k nej ked sa toho fakt nebudem vediet zbavit ale pomoze to aj na nejaky atypicky ekzem? Lebo ja uz to mam aj na spodnej casti zaluda a napravo dole sa mi urobil novy minuly tyzden.

mate59

Kožný alebo urológ by ti mal zobrať z toho stery a zistiť o čo sa jedná.Alebo skús druhého lekára.Svrbí ťa to,bude to skôr ekzém,kultivácie to ukážu.

Chronic

mate
to bude asi ako posledna najzufalejsia moznost, ja uz to mam ale aj na spodku penisu, cize ani to neviem ci by mi pomohlo

Lollka
Samozrejme niekolko krat a aj somo prestriedal koznych aj urologov. Bakterialna infekcia je to na 95%. Zalozil som temu v piatok kde mam chronicky zapal mocovych cies, chronicku prostatidu, tie 3 druhy bakterii. Takze ono to ma spolu suvis urcite.
Co si pamatam tak kedysi mi pomohol trochu bactroban ako jediny ale samozrejme sa to vratilo, v pondelok idem do lekarne si ho kupit.
To nemyslis vazne ze sa neda uplne vyliecit? Ak by som to mal mat dokonca zivota tak sa asi zblaznim, uz teraz ma to depta a to mam vyse 2 rokov.
Kortikoidne maste som cital ze nicia koznu mikrofloru, tak neviem ci to nebude este viac nebezpecne.

Lollka

A bol si u lekara? Ak ano tak je asi nacase ho zmenit. Nech stanovi presnu diagnozu a tu lieci. Ak je to bakterialna infekcia a antibioticke masticky nepomohli bude treba nasadit silnejsie antibiotika v tabletkach. Ak je to ekzem ten mam aj ja a tam pomahaju kortikoidne masticky. Nie je dobre to brat kazdy den, ja si to aplikujem tak raz za 2-4 tyzdne ked uz je to moc zle. Na ekzem mi pomaha aj kozmetika z mrtveho mrva s archebakteriami dr. Nona, mozes prestudovat tuto stranku: zdravie-drnona.sk. Ekzem sa neda uplne vyliecit ale s tymito produktami sa mi to dari drzat pod kontrolou. Ale moze to byt aj plesen a na tu je tiez liecba, ale ina. Svrbi ta to? Ekzem svrbi, plesen nie.