Krizenci staforda

Príspevok v téme: Krizenci staforda
Pomoooooc

Ahojte.mame šteniatka krizencov bigla a staforda .mam obavy z ich povahy .k ľuďom sú zatiaľ v pohode ale sem tam sa trhajú medzi sebou až mám stoho strach zahryznu sa do seba a trhajú a nechcú pustiť až kým ich neoblejem vodou .a sú agresívne na iné psy .mám strach čo bude keď budú dospelý .majú 5mesiacov.Vdaka za každú radu skúsenosť .

novemberrain

ked maju uz 5 mesiacov otazka je čo ste robili do teraz??? chodite s nimi pravidelne 2-3x za den na prechádzku medzi ludí, ine psy, nech sa zabavaju aj s inymi psami,...? -to jest socializovať...

Scooby

Presne tak. To nie je o rase ale o vychove. Samozrejme ze su urcite plemena ktore maju specificke vlastnosti a su moc teritorialne ale da sa to korigovat vycvikom. Agresivnych psov si ludia vymysleli pretoze kazdy fetak a gangster ma staforda alebo pitbula. A oni ich chcu mat agresivnych. Agresivny moze byt hociktory pes. Aj labrador, aj dalmatinec a civavy obzvlast. Treba chodit medzi psov, socializovat co najviac, kastracia je tiez dobry napad a hlavne psa vyventilovat na cvicaku.

Clovek97531

Aliss....nie je pravda že kastrácia pomaha zmierňovať agresivitu...my pred tým ako sme dali našho psa kastovať sa chcel s každým psom hrať ale po tom čo sme ho dali kastrovať už si psov vyberá a väčšnou na nich šteká alebo útočí...malp ktory pes sa mu páči

Aliss

Pag, na tvoje sibnute komentare sme tu zvyknuti, takze bohvie, ci si nevymyslas...avsak neda mi nenapisat, ty toho psa bijes? Za to, kde si TY zlyhal???

Aliss

Presne takto to dopada, ak ma psikov v rukach clovek, ktory NEVIE vychovavat....Oblievat psov vodou? Si normalny? Okamzite najdi najblizsie vycvikove centrum a daj psikov na vychovu. A bud tam pritomny aj ty a uc sa, ako sa vedu psici! Co zanedbas teraz, sa potom bude len velmi velmi velmi tazko riesit. Denno denne nech su s inymi psami. Ak utocia na ine psy, je to urcite preto, ze oni su spolu vnimani ako svorka. A takto sa to prejavuje. Prestan ich oblievat, daj ich vycvicit a denne sa stretavajte s inymi psami!! Prvy den s nahubkami samozrejme, lebo bohvie kolko skody si uz napachal. Dalsia vec - KASTRACIA! Jednak pomaha zmiernovat agresivitu a jednak nevzniknu dalsie nechcene psiky!

Pag

Také psy sú šialené a neviem, na čo si ich ľudia kupujú, ale ani o to neide, ide o to, že by mali mať náhubky a takisto ich nemajú čo púšťať bez vodídka, také reči, že nebojte sa nič vám nespravia, môžu hovoriť tak max. dementom. Aj my máme doma takého psíka, je mi jej ľúto, trochen nenormálna, ale ja jej hovorím: aký otec taký syn, nie, vrana k vrane sadá, nie, netrafím to, tak aká matka taká Katka, nie, aký pán, taký pes. Aj pred pár mintútami ma napadla, ale prežila to.