Vidím veľké kruhy okolo svetiel

Emilius

a nemôže to byť napríklad astigmatizmus? ja som maval tiež kadejaké problémy so zrakom..ale potom som šiel na laserovú operáciu očí sem excimer.sk a našťastie mi to pomohlo..

Ivanka082

Tak to já neznám. Mám sice starší repasovaný notebook, který jsem před lety zakoupila na www.tera.cz, ale problémy se zrakem jsem nikdy neměla. Trávím u počítače klidně 12 hodin denně, ale toto jsem tedy nezaznamenala. Možná by ve tvém případě bylo vhodné kdybys navštívila lékaře, který by se ti na to podíval.

Angelika3

Nemyslím si, že hneď treba strašiť zákalom.
Môžeš byť kľudne mierne krátkozraký, takže vidíš do diaľky trocha rozmazane a zvlášť je to cítiť práve keď sa pozeráš na svetelné zdroje, takže sa svetlo trocha "rozmazáva" čo sa ti vidí byť ako kruh.
Tiež som v minulosti tak videla, ja som absolvovala ale laserovú operáciu, už vidím normálne.
A vieš, možno sa aj príliš pozoruješ, svojou mysľou si človek vie vytvoriť také veci, že by si žasol. Tak sa napr. môžeš natoľko sústrediť na to, že vidíš akési podozrivé kruhy, že sa ti kľudne môže začať zdať, že sa napr. zväčšujú. Uvoľni sa a buď v pohode a tvoj život bude tiež taký.

Tomas12345

Mozno len slabo ocami zaostrujes. Ked oko slabo zaostri nejaky svetelny zdroj, zacne vidiet velke kruhy. Mozno by si mal zacat nosit okuliare.

Pacient9

a ine problemy nemas? Ja som mal tiez podobný problem kedysi, ale mal som aj ine priznaky a vtedy som mal nejake ochorenie(teraz uz neviem, ci bakterialne alebo virusove) a vlastne koli tomu som videl tie kruhy.

Inac nechapem tvoju logiku-preco nejdes na ocne?

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.