Hľadanie vzťahu

Príspevok v téme: Hľadanie vzťahu
patrick99

Zdravím.
Nedávno som bol s jednou babou vonku, len tak kamarátsky, do vtedy bolo všetko vpohode, ale od toho dňa ma prenasleduje samota a pocity že proste potrebujem dievča, ktoré bude ľúbiť mňa a ja zas ju, že potrebujem sa mať s kým porozprávať, a že potrebujem fyzický kontakt aj s niekým iným ako s kamarátmi pri podávaní ruky.
Neviem vôbec čo to so mnou je, bol som bez vzťahu 4 roky a nejak som nevnímal pocity samoty, no teraz nedávno to na mňa doľahlo doslova zo dňa na deň. Je to už asi mesiac, nedokážem sa sústrediť na učenie, nedokážem ani poriadne spávať. Iba ležím v posteli, cítim silný tlkot srdca a iba rozmýšľam, či už nad sebou alebo nad životom. Keď prídem do školy, tak to isté. Vôbec nič nevnímam, iba zamyslene sedím, a to som obvykle veselý typ. Sám seba v tomto stave nespoznávam, a neviem ako dlho to bude pokračovať. Možno pokiaľ si nenájdem priateľku ? Ale kde, ako ? Ja som v tomto úplne stratený, a viem, že sociálne siete sú úplne na nič.
Prosím rady od kohokoľvek. Prosím len normalne komentáre, ja by som do vás v zlej životnej situácii tiež nekopal.
Ďakujem veľmi pekne za ochotu.

Anakondy667

Ahoj, anakondy ta ako vzdy nenechaju v stichu. Samily sme mali tento problem ale vieme, ako ti pomoct. Nas sa mozes dotykat neurokom, nasa dlzka je az 1,5 mentra. Ties sa vieme postarat dobre a vajick. A nemyslime len tie pod tvojiim pipikom. Ozvii sa nam na adresu: diera v lese 63 a zazijes slizske potesenie. Sssssssssss.

Tomas12345

Sociálne siete nie su nanic. Väčšina ludi si nájde niekoho cez zoznamky. Chodí tam vela ludi a je preto pravdepodobne že si tam niekoho už nájdeš.

patrick99

Ďakujem vám za skvelé odpovede, vidím že ste vo mne našli pochopenie. Dusil som to v sebe mesiac a to bol asi ten problém. Dnes som si povedal dosť ! Zdôveril som sa jednej dobrej kamarátke o tom ako sa cítim a čo prežívam a veľmi dobre ma podržala. Myslím že sa cítim trochu lepšie.

patrick99

Áno, páči sa ni jedna, ale ona má priateľa, a ja im to nechcem kaziť. To je práve ten problém, úplne mi pripadá že všetky slušné dievčatá majú priateľa, ako keby už žiadna neostala.

balance

Ahoj, to mame vsetci tak podobne. Nemas spoluziacku alebo kamaratku, ktora sa ti paci? Tak ju mozes zavolat do kina, na kavu, hocikde.