Feminiszmus vs MGTOW

Príspevok v téme: Feminiszmus vs MGTOW
uhor256

Chcel by som sa opýtať na to čo si myslíte o tom, že prečo sú viac akceptované feministky ako MGTOW, aj keď majú v podstate rovnakú ideológiu - ženy, ktoré chcú byť samé, nezávislé a šťastné aj bez muža a muži, ktorí chcú byť sami, nezávislí a šťastní aj bez ženy.
Samozrejme že extrémne feministky a extrémnych chlapov nemá nikto rád...

ale keď sa nájde žena, ktorá sa prizná že je rada single a že je šťastná a nezávislá, tak ju v tom ľudia skôr podporia ako ponížia a berie sa to ako že: Palec hore! Len tak ďalej! Si úžasná!

Zatiaľ čo chlap keď je single a povie že je tak šťastný tak sa neho spustí obrovská vlna kritky, urážok a poníženia... že klame, že si vymýšľa, že je neschopný, škaredý a nemôže si nájsť ženu a preto si to ospravedlňuje, že úbožiak, že v skutočnosti by ženu chcel ale je príliš neschopný a škaredý.. a že ako keby každý chlap musel byť sexuálne zviera, ktoré chce napustiť do každej svoje semeno a keď je chlap bez priateľky tak je nula... prečo by chlapi tiež nemohli byť šťastní single? Prečo keď je žena dobrovoľne single tak sa to ospevuje, ale keď je chlap dobrovoľne single tak sa do neho všetci pustia??

To spoločnosť predpokladá, že každý chlap chce mať ženu a ten čo ju nemá tak je chudák, ktorý zlyhal a zaslúži si ohádzať paradajkami? Nedalo by sa náhodou to isté povedať aj o ženách, ktoré sú dobrovoľne bez partnera? Čo si o tom myslíte?

Mrauka

Ved, ale nikto sa mu do jeho zivota neserka, ved nikoho nezaujima ako zije, s kym, ci sam, ved ho vobec nepozname, je to cudzi clovek, tak preco by nas malo zaujimat, ako zije, alebo chce zit??? Tak, co sa rozculujes? Ved prave on nam tu vnucuje svoj zivot a to, ako chce zit.

kazdehovec

to je zase téma pánabeka..
čo sa niektorí serú do života niekoho iného ako žije či je sám alebo má partnera, či je slobodný alebo ženatý -vydatá??????????!
čo sa serú do iných ako si kto žije ??????????!
však každý má svoj jeden život a teda kedže je to JEHO ŽIVOT tak sa mu do jeho života neserte ľudia!!!!!!!!!
najprv si spravte poriadok v tom svojom posratom živote a riešte si svoje trable a nie to ako kto žije vo vašom okolí či niekoho má alebo nemá.
viete ako sa hovorí?
Kto si nemá pod kontrolov vlastný život, chce mať pod kontrolou životy iných.
A nieje tu reč len o starých babách na dedine ktoré stáli pri plote a sledovali každého čo kto robí.

Mrauka

Feminizmus a MGTOW su, len zatrpknuti ludia, ktori na zaklade par, ci jednej, zlej skusenosti znenavideli cely rod. Uz tu prestante sirit nenavist voci druhemu pohlaviu a ospravedlnovat si ju nejakymi uslachtilymi cielmi, ci hnutiami. Chyba vam laska voci sebe a inym, pokial nie su veci, svet podla vas a kazdy nie je z vas cely hotovy.

Nechapem, ze existuju vobec ludia, ktori si myslia, ze vsetkych okolo zaujima ich osoba, sposob zivota, volby ako budu zit a namyslaju si, ze ich vsetci odsudzuju. Asi sa boja priznat, ze ludia si ziju svoj zivot a zivot inych ich az tak nezaujima. Vsetci, co tu zakladate temy o tom, ako vas vsetci strasne riesia, odsudzuju, su na vas zli, len tuzite po pozornosti a ked si vas niektori vsimaju, tak sa vam to zas nepaci. Treba sa dat vnutorne do poriadku.
Dalsou kapitolou su muzi, ktori si namyslaju, ze ich chcu vsetky zeny obrat o majetok? Aky? Leasing, hypoteka, rozpadnuty dom a vyplata v priemere 1000 eur nie je majetok, ale dlhy a prostriedky na prezitie. Zeny, ktore si namyslaju, ze ich chcu vsetci, len na sex, tiez ju nemate zo zlata, aby sa isli vsetci muzi za vami potrhat. Prestante sa hrat na nieco, co nie ste, namyslat si vlastnu dolezitost, neustale vyzadovat pozornost okolia a svoju nespokojnost premienat v nenavist.
A svet bude hned krajsi.

Srnec28

Sejla, feminizmus nema jasnu definiciu, resp kazdy si ju interpretuje inak. Vsak aj take vtipy koluju ze ked zeny rozhoduju spolu tak sa nevedia dohodnut ani na definicii feminizmu. V sucasnosti feminizmus nie je o rovnopravnosti zien a muzov. Proti tomu nikto nie je a popravde ste to uz dosiahli a moc to zenam nevyhovuje. Dnes je to skor o ziskani nadradenosti zien na muzmi, potlacanie muznosti (toxic masculinity) a vykreslovanie chlapa ako agresivneho jedina ktori mysli len ako zenu sexualne zneuzit alebo urazit len nespravnym sedenim (tzv. manspreading). Ku nam toto este len pride, na zapade to uz vazna vec. MGTOW neurazaju zeny, len sme pochopili zakladne povahove crty zien, a odmietame pristupovat na ich hry. Ak poznas problematiku mgtow tak vies ze to nie je skupina chlapov, ktori sa stretnu a kydaju na zeny. Mgtow tvrdia len to co su lahko overitelne fakty a to, ze ked sa rozhodnes pre modernu zenu feministku, mozes ratat s tym ze budes pre nu rohozka. Ked sa rozidete tak ta prinajlepsom pripravi o deti a majetok. V tom horsom pripade ta zena obvini zo znasilnenia , len preto ze lutuje ze sa s tebou vyspala. Aj ked ta sud oslobodi co je vacsina pripadom napr. tej Me too frasky, chlap sa tej nalepky uz nezbavi. Neuznavam tieto boje medzi pohlaviami, ale aj chlapska trpezlivost niekedy pretecie a ked sa z vacsiny chlapov stane mgtow, potom vas ta tuzba po rovnopravnosti(rozumej nadradenosti) kopne do zadku. :)

Sejla

"Chcel by som sa opýtať na to čo si myslíte o tom, že prečo sú viac akceptované feministky ako MGTOW"
^^ vazne su? Cital si komentare pod feministickymi clankami? Alebo pod videami z youtube, ktore sa aspon okrajovo zaoberaju zenskymi problemami? Alebo si staci precitat komentare na tomto fore. Kde zijes, ze nevidis kazdodennu nenavist voci zenam, este k tomu v krajine, kde sa slovo feministka pouziva ako nadavka.
" aj keď majú v podstate rovnakú ideológiu - ženy, ktoré chcú byť samé, nezávislé a šťastné aj bez muža a muži, ktorí chcú byť sami, nezávislí a šťastní aj bez ženy."
^^ Feminizmus podporuje vyrovnanie rozdielov v roznych oblastiach spolocnosti, ktore negativne ovplyvnuju zivoty zien, bojuje za zenske prava (nepotlacuje muzske), snazi sa ovplynit system tak, aby bol ferovejsi, zatialco
MGTOW tvrdi, ze kedze rodinne pravo je predpojate voci muzom, mali by zanevriet na zakladanie si rodiny a tazit zo systemu tam, kde ich privileguje.

Osobne, nemam problem s tym, ak muz, ci zena, gay, ci ktokolvek chce ostat single.
Ale tie hnutia za prava muzov, PUA, The Red Pill atd, su pateticke. Podporuju svoje anti-feministicke tvrdenia pseudovedou a tlacia mladym ludom do hlav, ze zeny su evolucne podradne, manipulativne, detinske, zakerne bytosti neschopne lasky a racionalnych rozhodnuti. Preto ich treba vnimat ako sexualne objekty.
Som za rovnocenne prava zien, aj za prava muzov, ktore sa navzajom nevylucuju. A ak niekto chce rozpravat o muzskych problemoch, ako napriklad diskriminacii na rodinnych sudoch, ci inych oblastiach, prosim. Na to ale netreba ucelovo misiterpretovat tvrdenia a ciele feminizmu.

Srnec28

Zeny nemaju radi MGTOW chlapov, lebo sa nemozu dostat k ich zdrojom a to ich stve. Preto na nich budu utocit. Myslim ze treba co najviac chlapov priviest k mgtow a zeny budu za chvilu vyliecene z feminizmu. Chlap samotu zvlada uplne v pohode. Vynahradi si to konickami. Zeny na druhej strane ani moc nie

cloo

Dnes sú ženy považované za niečo viac, za nejaké dokonalé bytosti, na ktoré nikto nemôže nikto povedať ani krivé slovo. Pritom dnešné ženy si úctu vôbec nezaslúžia, nakoľko sa len striedajú partnerov ako na bežiacom páse cicajú z mužov peniaze, nehovoriac o ich správaní pravidelného návštevníka pohostinstva (krčmy)...Za to, že zo žien sa stala akási kasta nedotknuteľných bytostí, môžeme len my muži, resp. naši nedávni predkovia, že dali ženám prílišnú slobodu. Takisto je len na nás mužoch, dokedy dovolíme ženám "vystrkovať rožky".