dobrý večer
neviem,si sama so sebou rady, mala som doteraz iba jedneho frajera dlhe roky, a on vzdy ma pocuval v sexe, mali sme iba dve klasicky polohy, nijaky zvlast zaujem pre nieco "ine". a ziadne uchylne reci, nikdy odo mna nic uchylne neziadal, ziadne fotky, uchylne polohy nic, klasikaa.
Teraz som stretla chalana,co neni slovak a divne sa chova. stale mi hovoril ze chce ma , ze ma chcel vždy od prveho momentu, a mal vela stetiek,co viem, bab akoze na sex,myslela som si,ze klasiky, ale ked sme sa blizsie spoznali,tak mi zacal hovorit, ze chce sex so mnou, a bol z toho uplne hotovy ked som sa k nemu priblziila, zhlboka velmi dychal, uplne ako zviera, ked sme sa bozkavali, vtisol mi jazyk az do hrdla a do mandli,co som sa skoro povracala, ked ma bozkaval na krku, tak som lapala po dychu,co mi ublizil, chytil ma za vlasy tak ze mi ich skoro vytrhol, pritom moj byvaly, bol uplne neznucky chalanisko, co sa ma nikdy silejsie nestisol,,tento ma stale stiska iba silno, ze nemozem ani dychat pomaly, taka hruba sila no.A na sex nedoslo,len na oral,kde mi ho vrazil do ust, a potom mi povedal,ked mi bozkaval chrbat,ze miluje moj zadok a rit, ze ju mam paradnu a ze by ma chcel vy**zat tam a aj do vag**iny, ze rad vsetko lize, vravim si uufff, toto je moc na mna, a ocakava odo mna aj anal, pricom ja nesuhlasim napr. Ako zvieraciemi to pride, nechcem moralizovat,ale hento proste nie, vkuse chce sex iba bez kondomu, a vkuse sniva o tom, ze mi spravi poriadny oray oral,stale hce aby som mu posielala fotky ri**i a vag**iny,a ze chce vidiet stale moj zadok. On je dost skuseny v tych veciach, ale mmne je toto celkom proti srsti, na to,ze sme spolu sotva par tyzdnov, a pozname sa tiez kratko,tak stale sniva iba o sexe, pritom ma uz 26. O roznych vsetkych polohach, o kupani so mnou, a tiez najnovsie o anale..hm,.Je uchylny ? Ked je nadrzany chce vkuse ist na webku, kde mi ukazuje,aky je nadrzany a vzdy si fandi , ze akeho ho ma velkeho a nech mu ho chvalim, mne to je proti srsti, sak pekneho ho ma,aj velkeho,ale co mam stale chvalit? vraj dlho nemal poriadny sex tvrdy rychly, uz rok aje brutálne nadrzany a sniva o tom moc, stae hovori,ako miluje moje prsia, anal, na romantiku moc neni. Zatial o inom nerozrpava,len o tomto zatial.hmmmm....aleaj tak som troska vydesena...Nedokaze pri mne len tak lezat, aby mi stale nehooril,ako ma chce, ako je nadrzany pri mne, a ako mi chce stalevidiet dotykat sa ma, vkuse bozkavat a jazyk mi pchat do hrdla resp. vsade, mne sa to hnusi, neni som na take uchylaciny zvyknuta. AKoby toho vsetkeho nebolo malo, zoznamila som ho aj s mojou kamoskou a na tu uz ked je nadrzany, tiez skusa vselijake flirtiky a recicky, ze nech mu posle fotky, a podobne, ked sa sprchuje,a podobne. Nepaci sa mi to. Preco s nou flirtuje? Tvrdi,ze mu nejde o sex, ze vsak ten moze mat s kazdou druhou,kedze je to prvotriedny fesak, ze sa mu doslova nukaju zeny a moze vzdy zajst do nevestinca. Takze v tom to neni, proste ze chce mnna, a aj na vztah,ale nie som si ista. Neni len uchylak??