pridavanie kazdej hluposti o vasom babatku na socialne siete

Príspevok v téme: pridavanie kazdej hluposti o vasom babatku na socialne siete
Nechapemmmmm

Ahojte.. mam chut to tu sem napisat

Ano uz vopred ocakavam odpovede ze mam si dotycne baby vyzamat z fb alebo zrusit sledovanie atd :D
Na jednej strane je to vec tych zien ze pridavaju na soc. siete kazdy detail o ich decku ale na druhej strane .. boze... to dieta raz vyrastie a uvidi svoje fotky na internete ako cika na nocniku??? alebo ako ho mamka kupala holeho/holu???
Ruku na srdce.. my generacia kde nasi rodicia nemali chvalabohu moznost pridavat fotky na socialne siete ked sme boli babatka , ako by ste sa citili kebyze zrazu teraz navstevujete socialne siete, ste dospelý a vasa mama napriklad zdiela na socialnej sieti vase fotky ako cikate, kakate a neviem co lebo jej vyskocila spomienka spred dajme tomu 20 rokov :D :D ... pred nedavnom jedna znama dala na FB fotku svojho dietata so stiahnutymi nohavicami ako sedi na nocniku a ciká a k tomu bol komentar : boze aka ja som na nu stradne hrda!!.. JA KEBY SOM TERAZ NASLA PO INTERNETE KOLOVAT MOJE FOTKY KAKO SA UCIM CHODIT NA NOCNIK TAK BY SOM TO PEKNE SVOJEJ MAME NATRELA AKOZE... to nie je normalne absolutne. ano je to vec tych zien ale ako sa budu potom citit tie deti ked vyrastu?? :(( ja by som sa strasne hanbila keby bolo cele moje detsvo zverejnene na internete + moje fotky s holou ritou a neviem co... kazdy mesiac fotka dietata na internete ze dneska uz mame 5 mesiaikov, zajtra 6 a pozajtra 8 :D :D...
Dakujem bohu ze som sa narodila v dobe kedy moji rodicia mali na uchovavanie fotiek z mojho detstva klasicke fotoalbumy s vyvolanymi fotkami ako spomienku PRE SEBA!
Teraz uz s rodicmi nezijem ale maju doma jednu velku krabicu z fotkami z mojho detstva a celkovo zo zivota a poviem vam ze je to pekne tak raz za cas si sadnut a spolocne si tie fotky pozriet a zaspominat a to bez toho aby videlo moju holu rit a pisulu dalsich milion ludi z celeho sveta..
Je mi naozaj zle z tychto zien :D to je neskutocne podla mna uz toto... pokial dospely clovek vycapuje svoje aktualne fotky na socialnu siet tak budis.. je to jeho osobne rozhodnutie ale toho maleho decka sa nikto neopyta ci suhlasi s tym aby jeho hola rit bola uverejnena na nete :D niektore to uz neskutocne prehanaju a na ich mieste by som sa normalne hanbila za to :) je to uplne ubohe.. az som normalne zvedava na reakciu tych deti ked vyrastu a uvidia svoje hole rite kolovat po internete.

Ospravedlnujem sa ak som tento prispevok napisala nevhodnym sposobom a ak to niekoho poburilo.

foreveralone

Nechapemmmmm - Hovor mi tom... Ja už som radšej na ten Facebook prestala chodiť. No... prestala... Chodím tam len raz za čas a aj to nie na to, aby som si obzerala fotky mojích "priateľov".
Niežeby ma tie fotky provokovali... Skôr sa vtedy pozastavujem nad tými ľuďmi, nad ich zmýšľaním a tie deti, ktoré poriadne nevedia, čo to znamená, ľutujem. Dúfam, že keď budú staršie, uvedomia si to a rodičom to poriadne vytknú.

Tomas12345

No tak ano máš pravdu. Ono je v podstate aj nebezpečné zverejnovať takéto fotky lebo na internete sa potuluje vela pedofilov a uchylov.

Pravopis

Faith Healer- ten pravopis na tomto fore stve aj mna. Hrozne vela ludi nevie pouzivat ícka a potom sa dany prispevok fakt necita dobre. Najviac ma štve že 80% ludi na tomto fore nevie co znamena nominativ pluralu. Ked niekto napise peknÝ hlapY tak amen tma. Nechcem byt zlá ale myslim si ze toto sa zapametat dá aj pre tých ktorí sú z gramatiky totalne vymletí.
Zlatý gympel, vďaka že si ma to naučil.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Aikido

Ak chces tym zenam nejako pomoct (a neprisla si sa sem len vyventilovat), bolo by ich asi skor vhodne upozornit ci im nevadi, ze fotky ich deti si moze stiahnut doslova hocikto na hocijaky ucel. Tym myslim aj pedofilov a podobne existencie.
Byt matkou, uz len toto by mi nedalo.

Kabelka

A ešte dodám - keď prídem k babke, tiež sa kochám starými albumami s fotgrafiami. Škoda, že dnes to už ľudia nerobia. Je rýchlejšie odfotiť mobilom a potom vycapiť na facebook kde to nikoho nezaujíma ale napriek tomu každý hýka a lajkuje, aby sa zalíškal. A týka sa to nielen fotiek detí, ale aj vlastných fotiek - nový účes, nové šaty, make-up - ženy vedia donekonečna otravovať hlúposťami a keď im niekto zo slušnosti napíše "aká kočka je z teba!" tak ich ani nenapadne, že je to len prázdny a neúprimný kompliment.

Kabelka

Súhlasím s týmto názorom. Súkromné fotky rodiny patria do súkromia, nie na verejný prehliadač. Mne osobne pohľad na malé nahé dieťa nevadí, ale ak si všimnete, tak ani v telke pri rôznych reklamách na pampersky atd. nevidíte dieťa s holými intímnymi miestami. Nie je to dovolené a myslím, že je to správne. Vyrástla som v rodine kde nahota nebola tabu, ja aj súrodenci aj rodičia sme pred sebou chodili nahí úplne v pohode, predsa všetci sme sa tak narodili a nemáme sa za čo hanbiť. Takže nahota ako taká mi nevadí, ale toto je niečo iné. A áno, písať o každom prdíku a soplíku, to je ozaj prehnané. Mamy sa svojimi deťmi radi pýšia, veď keď sú s nimi doma na materskej, je to jediné čo sa okolo nich deje a samozrejme že sú celé happy keď zaznamenajú nejaký hoci aj mini-pokrok. Ale nie všetkých "priateľov" na facebooku to tiež tak dojíma a hlavne zaujíma. To si ľudia neuvedomujú. Zabíjajú tým sami veľmi veľa času a pre okolie je to nezaujímavé.

cloo

A čo teraz ? S čím ti máme pomôcť ? My sme odborníci zameraní na fyzické a duševné zdravie človeka, správnu životosprávu a na vzťahy.