Miomat - máte tiež takú zlú skúsenosť?

Príspevok v téme: Miomat - máte tiež takú zlú skúsenosť?
Nemiomatka

Kúpila som si Miomat na prípravu polievok, takmer som ho nepoužila, iba párkrát a už bol pokazený. Keď ho zapnem o pár sekúnd sám vypne. Na stránke výrobcu nie je žiadny telefón ani mail, dokonca sa nedá ani odoslať reklamácia pretože to nefunguje. Je tam len pokyn, že vadný výrobok treba odoslať poštou výrobcovi.
Máte niekto podobnú skúsensosť? Príde mi to nefér od predajcu, majú plno reklamy na stránke, ale keď sa chce s nimi človek spojiť alebo im napísať, nie je to možné. Skrátka v duchu hesla: kúp, zaplať a viac neotravuj!

kubita

ja som po tom tiez poskulovala ale kamoske sa stalo nieco podobne, sice jej nevyhodilo poistky ale po par pouzitiach sa jej zacal sam od seba vypinat takze som si povedala, ze kaslem na to radsej

Papaver

Pridavam sa s absolutne negativnou skusenostou! Vcera som Miomat prebrala od kuriera urobila som v nom kokosove mlieko a dnes rano pri robeni kase zrazu zadymil a vyhodil poistky v celom byte. Nevedela som, co sa stalo. Poistky sme zapli a pri opatovnom zapnuti do elektriny zaiskril a vsade len zapach spalenej elektoinstalacie. Jednoducho zoskratoval po druhom pouziti!!! Myslela som, ze sa mi sniva...
Vedela som, ze idem do rizika lebo som si citala niektore zle skusenosti. Boli aj dobre. Kamaratka ho ma vyse pol roka a je spokojna. Ponuka moznosti pripravy aj mliek aj kasi a polievok jednym strojom ma presvedcila. Mam teraz, ale pocit, ze som uplne naletela na podvod!!! Ked som drzala miomat v rukach cele to prevedenie mi prislo velmi nekvalitne. Trufam si povedat, ze v tom je cely biznis. Skutocna vyrobna cena tohto stroja je podla mojho nazoru tak nizka, ze pri nastaveni nehoraznej marze za kus (145e) sa im to stale oplati aj ked riesia reklamacie pri tak obrovskom percente pokazenych pristrojov.
Chcem sa spytat vas co ste uz reklamovali. Poziadali ste niekto o vratenie penazi? Prip. dostali ste spat peniaze ak sa vam pokazil v zarucnej dobe?
Vdaka

Meggy

Miomat-nepodarok s dobrym marketingom

Aj ja som chceka potvrdit velmi negativnu skusenost s miomatom, vlastnú aj mojich známych. Dokopy 9 ľudí, keďže ja som bola na zaciatku tymto vyrobkom nadšená a robila mu reklamu.V ramci zarucnej doby sa kazdemy z mojich znamych Miomat pokazil a teraz už keď je po zarucnej dobe a zase nefunguje, uz môžeme na čakať na zazrak, že nam tento nedokonale prevedený nápad niečo uvarí.

Aikido

V mojom okoli maju ludia iba pozitivne skusenosti.. hlavne vegani. U nas sa to da kupit v kamennom obchode.
Pre toto nekupujem veci cez net, aby som sa nemusela dotahovat s bohviekym na druhej strane.. snad ti niekto lepsie poradi