Krasokorčulovanie

Príspevok v téme: Krasokorčulovanie
anonymka12

Mám 13 a strašne by som chcela chodiť na krasokorčulovanie. Je to môj najobľúbenejší šport, Mňa proste baví robiť tie piruety,skoky atd. skúšam ich každý deň doma ako tréning na zemi, aj keď na ľad chodím iba keď je zimné obdobie. Keď som bola pred rokom na ľade robila som tam také tie blbosti aj keď som padala, trochu staršia Kamoška mi povedala že mi to fakt ide. Viem presne aj kam by som na to kraso chodila.. Len neviem že či ma zoberú ako 13 ročnú. Ale dívala som sa aj na také videá a tam hovorili že nikdy neni neskoro, ak ťa to baví.. No chcela by som sa Vás aj ja opýtať, že keď ste boli možno mladší, chceli ste robiť tiež niaky šport ktorý vás napĺňal? a chodíte naň ešte aj teraz? Ak máte niake dočinenia s takouto vecou, ako skončila?

Bubliii

Ahoj, neviem, či presne zodpoviem na tvoju otázku, ale ja som začala korčuľovať až ako 26-ročná a korčuľujem doteraz. Vždy som v detstve chcela, ale nebolo na to peňazí a podobne. Preto som sa začala športu venovať až teraz, v dospelosti.
Ja si myslím že pokiaľ sú ti rodičia ochotní to platiť, môžeš sa zapísať na nejaký kurz. Okrem toho, že sa naučíš nové veci, ti trénerka hneď povie, či naozaj máš na to, vystupovať súťažne, alebo nie. Na vrcholovej úrovni už to asi robiť nebudeš, ale možno by sa ti podarila nejaká miestna alebo okresná súťaž??
Skrátka, vyskúšala by som ten kurz. Ja som si tiež tak zaplatila, lebo ja som nevedela korčuľovať vôbec a neľutujem ani centa. Bolo to výborné a tento rok pôjdem zas.