urobila som dobre

Príspevok v téme: urobila som dobre
lusk

Približne pred mesiacom som bola s kamarátmi na nemenovanej disco v BA. Bavili sme sa spolu až kým som tam nestretla môjho profesora zo strednej 32 ročný, mali sme v škole v pohode vzťah normálne sme spolu vychádzali, samozrejme už som mala dosť vypite začali sme sa spolu rozprávať mal už aj on dosť vypité neskôr sme sa dostali až ku tancu popri tom sme niečo vypili lenže ja už som mala dosť nechcelo sa mi už tancovať, chcela som ísť na wc. On sa vybral za mnou a vošiel so mnou na dámske toalety , začali sme sa bozkávať, zašlo to až potial že mi dal ruku do nohavíc. Nehovorím že to bolo zlé, bolo to také vzrušujúce, ale dokázala som si aj i v tom opitom stave uvedomiť , že to nie je správne nemôžem si dovoliť pokračovať ved je to môj profesor ako by som sa cítila na hodine keby to urobím. Navyše som ani na nohách nevládala stáť. Aj som mu to povedala že nech nerobíme hlúposti ako sa budeme na seba pozerať v škole . Som totiž strasne svedomitá. Nejako som to napokon zastavila a vyšla von strapatá videli ma ako s ním vychádzam aj moji kamaráti ale to nejako neriešim lebo ma poznajú aká som, že by som si nedovolila mať rychlovku na wc. Išla som von ešte sme sa kus rozprávali o škole von ma zase kus chytal za nohy atd. ale pochopil že s ním nič nechcem mať. Nakoniec sme isli potom domov s kamarátmi. Ako by ste sa cítili vy keby sa vam toto stane že dostanete takú sancu v profesorom ? urobila som dobre alebo to mam lutovat ? Lebo teraz je to mozno este horsie ze som odmietla v polovici, Štve ma to že som to to neskončila hned na začiatku. Ale bola som už opitom stave a on to využil. Strašne ma teraz trapy svedomie, že som bola opitá a toto som nechala dopustiť podla mňa dosť trapas pre mna aj pre neho .

Tomas12345

Urobil si dobre ze si to nenechala zájst dalej, ale mala by si sa poucit že nie je dobré sa opiť, sama potom vidíš ako to dopadne.

hellboyy

urobila si zle, lebo keby si bola taka "svedomita" akou sa nazyvaš, tak by si mu nedala najavo moznost ze moze ist za tebou na wecko...!
ktovie ake tance si to s nim tancovala...
maš chlastat do mieri kedy sa vies ovladat a nemas problem stat na nohach, alebo najlepsie nechlasať..

Hen

Lusk, myslím, že si to zastavila v správnom momente, vtedy, ked sa ti svedomie ozvalo. Nuž, nevrátiš to späť, takže sa musíš s tým naučiť žiť. Ale, je super, že máš také dobré svedomie (niektorí ho nemajú vôbec), že ťa upozornilo na to, čo by si neskôr ľutovala (podľa môjho názoru).
Si správne dievča na mieste :)