mam strach z prveho sexu

Príspevok v téme: mam strach z prveho sexu
dominika1

Mam strach z prveho sexu som este panna a priatel je panic sme spolu uz cez 3mesiace ja sa hambim ale aj zaroven bojim ze to bude boliet lebo sa pises ze vecinu to boli vzdy a ze sa to na prvy krat nepodari ked som mu povedala ze sa bojim a tak povedal ze nemam coho ze. To bude super ze on by aj mohol ale ze mam nechce do nicoho nuti lebo ma lubi a ze mam casu kolko potrebujem .ja mam 16 on 19

StarLara

Tak ja osobne by som ti poradila počkať, je úplne zbytočné sa do toho hnať... Mám 16 a som tiež panna ale nie kvôli tomu že by som sa bála, práve naopak ... Nebránim sa tomu ani nič... Mám priateľa, ktorý na mňa absolútne netlačí... Vie že som síce dosť často nadržaná aj bez toho, že by som mu niečo hovorila ... Ale sám hovoril že chce dať nášmu vzťahu na to aby sa rozvinul ešte trošku času, aby som nič neskôr neľutovala... A nie je to žiadne decko, keby má niekto pripomienky, má 24 :)

dominika1

Tak ja. Viem len sme sa o tom bavili aj si tak hovorim me ze mame cas ze sme spolu kratko ale mne strasne dlho trva prekonat tracha.

Hen

Dominika, máš 16 rokov, dospievaš, teda nie si dospelá, a nie celkom vyvinutá, aj čo sa pohlavných orgánov týka. Po druhé, ste spolu 3 mesiace, to je veľmi málo.. Po tretie, vzťah nie je o sexe, ale o spoločnom spolunažívaní, každodennom.

Celkovo, máš čas na sex (byť pannou a panicom nie je hriech, je to skôr výsada). Po dlhšom čase, ako 3 mesiace uvidíš, že sex nie je dôležitý pre dlhodobý vzťah. Pozri si prednášku od Marka Gungora (je to aj na youtube), a to ti viacej napovie, prečo ti toto hovorím.
Najprv sa spoznávajte, nie sexuálne, na to máte čas.
Ak je nadržaný, tiež nie je dospelý. Dospelý muž sa má vedieť ovládať, sebaovládať. Nech na sebe pracuje. Ak by si sa chcela viacej pozhovárať mimo tohoto fóra, napíš mi mail.