Mam zmiesanu plet, hladam make-up, ktory by zmatnil mastnejsie a casti a aby bol (aspon pre suchsie casti) nestieratelny. Nikde taky nemozem najst, chcem az tak vela? Max factor Last. Per. si nemozem dovolit kupovat pravidelne.
Make-up
Ahojte..Ked je uz tema aj pri tych odtienoch, tak by som rada zareagovala: Sice nemam zapotreby pouzivat make-up a vobec ho ani nepouzivam, ale presne pred jednou svadbou som dostala kramy a s tym prisli aj vyrazky..Tak som si chcela dat na seba nejaky make-up..Hladala som v obchodoch, ale aj tie najsvetlejsie boli o odtien od mojej pleti tmavsie a vyzerala som s nimi ako strasidlo..Tak som si dala len puder- prvy a polsedny krat..Najlepsie je bez pudru a bez make-upu..8}
Kačinka:skusala som to vsetko v 101 drogerke, aj najsvetlejsie tiene hrozne tmave, asi fakt zainvestujem do toho Max Factoru.
ja som dlho pouzivala od rimmelu recover- je s takymi trblietkami, na leto je super, ale teraz som presla na pure make up (maybelline) a air mousse (astor)..som spokojna :)
chichetko:to nepojde, v SR maju len velmi tmave odtiene(aspon pre mna), okrem toho ziaden penovy po Cool matte od Rimmelu uz nechcem, katastrofa.
sofija: a to je ako mozne? myslela som ze vydrzi tak 2 mesiace
A preco si ho nemozes dovolit kupovat pravidelne ?Ved mne ten make up vydrzi rok a to sa malujem nim kazdy den 2krat
Akurat som ti chcela ten Max Factor odporucit ale precitala som poslednu vetu...;-) Vela ludi si pochvaluje aj Cool Mate od Rimmelu, ten stoji tusim 200 vysie. Ale vraj nie je ktovie ako kryci, ak mas akne. Nieco podobne ma aj Maybeline, no osobne skusenosti s nimi bohuzial nemam. Ja som tiez dlho hladala nieco na zmiesanu plet a zapasoval mi akurat ten Max. Tak drzim palce, aby si nasla nieco vhodne.;-)