Hladam si kamaratku HC TT

Príspevok v téme: Hladam si kamaratku HC TT
Natalinda101

Ahojte, skusam si aj touto cestou najst normalnu kamaratku s ktorou by som mohla chodit von ci uz na caj, kavu alebo hocikam. Vacsina mojich rovesnicok je uz vydatych s detmi a tak nemam chodit s kym. Mam 30 rokov, tak ak sa tu najde niekto v podobnom veku, ozvi sa, budem rada :) Staci sem tam niekam do baru alebo len sa vyrozpravat, do kina ci aj nejaky sport, to uz sa dohodneme. Nie som diskotekovy typ ani co sa opija, tak o taku spolocnost nemam zaujem. Dakujem.

RobiHC

Ahoj, neviem ci je to este aktualne ale ak by ti nevadilo, ze mam 40 rokov, tak sa mozme stretnut na kavu. Som priamo z Hlohovca.

Natalinda101

Konvalinka si mila, rada by som, ale myslim, ze by sme mali odlisne temy. Ty si este mladucka, mas vela casu a aj moznosti spoznat novych ludi, ale ja skor hladam rovesnicku, ktora ma tiez problem napriklad s hladanim partnera alebo vztahove ci pracovne problemy. Ale si mila a dakujem, ze si sa ozvala.

Konvalinka16

Síce nemám 30 a ani nie som v tvojom veku, ale ak by sa ti nikto neozval a nebola to fake téma tak kľudne sa ozvi... Mám 16