Oreganovy olej+ citridital

Príspevok v téme: Oreganovy olej+ citridital
akinom007

Chcem sa spytat ci niekto mate skusenosti s uzivanim uvedenych produktov ( mozu sa aj oba sucastne?) zvazujem oreganove tablety pripadne citridital v dosledku opalovanych mykoz u mna aj partnera samozrejme sucastne s protikvasinkovou dietou a dodrzanim ostatnych nalezitosi ktore su mi zname...
pomohol vam ? moze sa oboje sucastne? ako uzivat? nasla som rozne vyrobky rozne davkovania ...

merilynn

Ahoj, užívala som oba produkty, skôr ako všeobecné protipatogénne prostriedky než cielene na kvasinky. Mala som dlhodobo zahlienené čelové dutiny (ale na to mi najviac pomohol Solmucol (predražený NAC s liekovou kategorizáciou) a kompresný inhalátor).
Oreganový olej som na základe občasného čítania tohto fóra objednala zo zanehellas.com, posielajú to z Grécka, poštovné neplatíš a cena je výhodnejšia ako v našich e-shopoch. 100%-ný olej je fakt silný, dávajú sa 4 kvapky do lyžičky olivového, za cca 3 mesiace pravidelného užívania som minula tretinu fľaštičky. Vyrábajú aj kapsuly s rôznymi koncentráciami, aj nejakú protikvasinkovú kombináciu; neskúšala som, ale koncentrácia oreganovej silice by mala byť dostatočná, 100 mg v kapsuli oproti 150 mg v 4 kvapkách oleja.
Citricidal, ako tu v minulosti viackrát upozorňoval RNG, zostal v pôvodnej účinnej forme iba v jedinom výrobku od NutriBiotic; má hore upozornenie "professional use only", je výrazne horkejší, ostatné sú iba výťažky z grepových jadierok. Ja som ho objednávala zbytočne draho z UK (27 € + poštovné), po dodatočnom guglení je asi najlacnejší z USA z taoofherbs.com, netuším ale, koľko vychádza poštovné, na jednu fľaštičku by sa to pravdepodobne predražilo. Na SK ho predáva jedna pani na mimibazari za 21 €.