Otázka... koľko ste mali partnerov/partneriek a prečo ste sa rozviedli?
Otázka 2: Prečo ľudia majú za život viacero vzťahov? Prečo nedokážu mať len 1, maximálne 2-3? Väčšinou čo som počul, tak od 18 roku do 30 roku života ľudia vystriedajú 5 vzťahov... akože WTF???
Ja neviem či mi hrabe, ale ja by som bol rád, keby som mohol mať v 25 už rodinu a žiť s jednou partnerkou do konca života...
Koľko ste mali vzťahov a prečo ste sa rozviedli, a počas tých vzťahov.. skúste odpovedať úprimne - milovali ste toho človeka? Alebo ste ten vzťah nebrali vážne?
A z toho mi plynie ďalšia otázka? Prečo ľudia neberú svoje vzťahy vážne a rozvody berú ako samozrejmosť... a žiadne emócie, žiadna láska vo vzťahu.. načo je potom ten vzťah?
To boli ľudia vždy takí? Ak áno, tak som sa asi narodil v zlom svete... nikdy som nemal vzťah a nerád sa s tým niekomu priznávam, lebo by ma mali za blbca... a ja mám za blbcov tých, ktorí majú za život viac vzťahov a ospravedlňujú to trápnymi rečami ako je napríklad že "nič netrvá večne" "človek takto zistí čo chce" a podobne....
tak trochu dúfam že sa tu na tomto fóre niekto podobný, kto tiež nechápe tie sprosté vzťahy a túži po skutočnej láske a nie po nejakom trápnom romániku, ktorý sa po pár mesiacoch/rokoch aj tak skončí... ach jaj :(