Počet vzťahov/dôvody rozchodov

Príspevok v téme: Počet vzťahov/dôvody rozchodov
niesomrobot

Otázka... koľko ste mali partnerov/partneriek a prečo ste sa rozviedli?

Otázka 2: Prečo ľudia majú za život viacero vzťahov? Prečo nedokážu mať len 1, maximálne 2-3? Väčšinou čo som počul, tak od 18 roku do 30 roku života ľudia vystriedajú 5 vzťahov... akože WTF???

Ja neviem či mi hrabe, ale ja by som bol rád, keby som mohol mať v 25 už rodinu a žiť s jednou partnerkou do konca života...

Koľko ste mali vzťahov a prečo ste sa rozviedli, a počas tých vzťahov.. skúste odpovedať úprimne - milovali ste toho človeka? Alebo ste ten vzťah nebrali vážne?
A z toho mi plynie ďalšia otázka? Prečo ľudia neberú svoje vzťahy vážne a rozvody berú ako samozrejmosť... a žiadne emócie, žiadna láska vo vzťahu.. načo je potom ten vzťah?

To boli ľudia vždy takí? Ak áno, tak som sa asi narodil v zlom svete... nikdy som nemal vzťah a nerád sa s tým niekomu priznávam, lebo by ma mali za blbca... a ja mám za blbcov tých, ktorí majú za život viac vzťahov a ospravedlňujú to trápnymi rečami ako je napríklad že "nič netrvá večne" "človek takto zistí čo chce" a podobne....

tak trochu dúfam že sa tu na tomto fóre niekto podobný, kto tiež nechápe tie sprosté vzťahy a túži po skutočnej láske a nie po nejakom trápnom romániku, ktorý sa po pár mesiacoch/rokoch aj tak skončí... ach jaj :(

SuuuZ

S prvym som bola 3,5 roka, rozisiel sa so mnou on a este ma aj podvadzal (nevedela som o to). Neskor mi pisal, volal a ospravedlnoval sa, ale uz bolo neskoro. Dodnes sme v kontakte, odpustila som mu.
S druhym a zaroven sucasnym (a verim ze aj poslednym) sme spolu takmer 9 rokov.
Mame obaja 31

Niesomrobotka

No ja som mala od 15tich 5 vztahov. Preco? pretoze vzdy to nejak skoncilo. V dnesnej dove su vztahy povrchne laska uz akoby neexistovala .. mna teda obchadza. 1. despota 2. protiklady sa (ne)pritahovali 3. PC bol lepsi ako ja 4. honic ega a ponizovanie 5. Zo zufalosti aby som niekoho mala takze to bolo len o sexe... momentalne som free a je mi 25... tak tu mas odpoved... Je mi z toho uz na grc... stale v kutiku duse dufam ze najdem naozaj niekoho kto ma bude lubit a ja lubit jeho niekto uplne v pohode ...

Whocares

Ja mam 25 a za sebou dve niekolkorocne vztahy.rozchod vzdy z druhej strany.vysledok?stretavam sa sice opat normálne s muzmi,s jednym to vyzera na viac,ale akosi uz neverim tomu,ze to vyjde,ratam vopred s tym,ze zuteka,ked budem chciet riesit problemy a tak si aspon pisem s viacerymi naraz,kamaratsky,ziadne flirty,ulety,ale pisem si.a co?nikdy neviem,kedy ma zas niekto odkopne tak treba s viacerymi udrziavat kontakt.hlavne ked je clovek ako ja,co si so zenami nema co povedat,maximálne obcasne stretko a tak to vyzera potom len tak ze praca,skola,zaujmy,obcas rodina,ale s nimi tiez nemam velmi o com v tej citovej rovine,len tak povrchne.verim,ze kebyze tie dva rozchody neboli z opacnej strany a ze mam niekoho s kym pokecam o hlbsich veciach,nevypisovala by som si s roznymi muzmi,aby som mala v pripade nudze "zálohu".tie zazitky som si ja nevybrala.vybrali si ich ini.a clovek musi hladat ako dalej.ci sa mu to paci ci nie.

Lollka

Vsak sa spytaj chlapov vo svojom okoli preco menia zeny. Povedia ti, ze predsa nebudu jest cely zivot kuracie a musia zeny obmienat lebo aj keby bola najkrajsia na svete tak proste ho raz omrzi.
Tvoje zmyslanie je na chlapa velmi raritne, ale urcite sympaticke. Vsak kasli na to co robia ti okolo teba, najdi si taku co ma rovnake hodnoty ako ty.

SomRobot

+NieSomRobot, aby som povedal aj niečo k veci, nielen od veci, ono táto doba nie je len o tom, že si diabli pobehujú kade tade a robia neplechu, ale aj o tom, že sa kladie väčší dôraz na výkon a takisto aj na vieru. Ono robiť svaly, že ako to bolo predtým, a že teraz je to slabé, by bol asi divný pohľad na vec. Treba vedieť vidieť za horizont a nielen jeden deň do budúcnosti. Moja ex zlyhala, nuž, je to veľmi veselé, pardón veľmi smutné, odvtedy už len oslavujem. Ďakujem drahá, tú gitaru som kúpil pre Teba, only for You!!! Kto vyrastal bez citu, nemá v sebe cit, a to už je smutné.

cloo

Keď mužovi dôjdu peniaze, z miláčika, zlatka je zrazu najväčší hajzel a neschopák pod slnkom a žena začne hľadať iného sponzora.

Lasens 1536

Budem ženatý 25 rokov .Okrem mojej manželky som inú nikdy nemal.Máme dospelé deti .Brali sme sa ked sme mali 20 rokov.Poviete ze vtedy to tak bolo atd .Nie vtedy to tak nebolo moji súrodenci jeden o dva druhy o5 rokov mladsi sa zenili v trisdsiadke.Teraz majú male deti a ked grilujeme u starych rodicov mi povedia tebe je dobre bla bla.Mladý človek si mysli ze si vie uzivat ked je mladý ,ale zistite ze by ste si vedeli lepšie užívať v 45-ke ked mate deti osamostatnené a žijete si len jeden pre druhého.

Monika098

Rozchody su bud o dvoch ludoch vo vztahu alebo o jednom cloveku vo vztahu..niekedy to chcu obidvaja a niekedy len jeden pričom ten druhý miluje.
Mala som 7 ročný vztah. Dôvod rozchodu? Ja som sa už chcela niekde posunúť čiže svadba,deti a z neho vyšlo najprv ze okej a o mesiac na to ze nie lebo si nie je istý a ze chce sa venovať biznisu a tak..
Je pekné ze mas 25 a chceš už rodinu..on mal v čase rozchodu tiež 25 a úplne iné priority..dnes ľudia myslia hlavne na seba. Tiež som si myslela ze s nim ostanem, aj som to chcela ale bohuzial..nie som ten typ baby co strieda chlapov..ja ked mam vztah tak staram sa,bojujem, chcem s tým clovekom byť keď som si ho vybrala za partnera..realita je bohužiaľ iná..a ty ked si nemal vzťah počítaj aj s tym ze ak si raz nejaký nájdeš, môže ta tá osoba sklamať atd.. skoro každý z nas si tým presiel, mal zlomené srdce ale našťastie vo väčšine prípadov vždy potom prišlo nieco lepsie teda niekto lepší .. Tiež by som chcela rodinu a tak ale nie je ľahké nájsť dnes človeka ktorý to bude myslieť vážne.. zakon schvalnosti je taký ze ten co chce sobáš, deti a mat rodinu si najde partnera ktorý to nechce proste..neviem prečo to tak funguje

krtko7

hm. Nie každý človek to takto berie ako si ty popísal. Čo človek to iné zvažovanie. Aj na vzťah, aj na rozchod aj rozvod musia byť dvaja. Nikdy to nie je len o jednom človeku.