Dobrý večer, prosím o radu baby, ktoré absolvovali už tento zákrok o vlastné skúsenosti - aké to bolo, či sa treba báť, čo pomáhalo od bolesti a prípadne akékoľvek postrehy čo by mi mohli pomocť ba aj čary. Beriem všetko. Ďakujem
Plastika pŕs
jedna pani tu napisala aj presny nazov, ale už si to nepamatam. SKus pozriet nejake ine, resp staršie diskusie a am to určite najdeš
máš tu pumpičku vyskušanu? Na základe čoho to funguje? Niečo sa pumpuje, alebo ako?
velmi to po operacii boli? Aka velka je rana a ako dlho sa zotavujete?
ale to by si musela napísať čo znamená "plastika prs"
je rozdiel silikony a je sakra rozdiel dať si ich zmenšiť....
Plastickú operáciu oboch prsníkov som podstúpila minulý rok na jeseň na košickej klinike a radu jeidnú ais čo ti dám je vydržať a prežiť to. Ono ten výsledok stojí za to. Ja som si boleťou prechádzala až po príchode domov. Predsalen keď is v nemocnici tak ti dajú utlmováky alebo také niečo. Mne trebárs pred zákrokom navrhol chirurg kúpiť si takú pumpičku s dvomi akoby vývodmi, ktorá mi do rán na prsníkoch produkovala analgetikum a nemala som prvé tri dni boľavé spomienky na operáciu. Boli akoby umrtvene a to bolo doležité nakolko som sa vyspala ako princezná. Skús sa na ňu popýtať možno je dostupná aj u vás a ked nie tak ti možno poradia niečo iné