Otazka pre chlapov

Príspevok v téme: Otazka pre chlapov
Romi123

Chlapci zlati (pripadne aj dievcata) :) skuste mi napisat vas nazor. Nie som 15 rocna pubiska , mam 26 rokov ale niekedy ma jednoducho len fascinuje spravanie ludi ...zacala som flirtovat pred troma mesiacmi s jednym chlapom, ktory je odomna o par rokov starsi.. stara sa o seba,vyzera fajn, baby na neho letia..to som vedela od zaciatku a tak som si nic od toho ani neslubovala a ani som s nim nic nechcela riesit... Ale casom som si povedala,ze uz som dlho bez sexu,tak za jednorazovku nic nedam ...po sexe sa mi zapla kontrolka, ktora mi vravela aby som sa rychlo obliekla a isla domov a ani som sa s nim poriadne potom nerozpravala, proste som bola uplne vypnuta :) ...vacsinou som zvyknuta, ze chlap si raz vrzne a cauko, maj sa krasne ...ale on dokonca chcel aby som ostala u neho po sexe, co mi prislo ako keby mi chcel hrat na city ?neviem no...odvtedy ubehol asi mesiac a mal pocas tohto mesiaca snahu ma niekolkokrat dostat do postele aj ked nikdy nic z toho nebolo ...len mi je zvlastne ,ze este stale po mesiaci ma zaujem aj ked ma na zozname urcite aj dalsie kocky ...podotykam ,ze som mu hned od zaciatku dala jasne najavo, ze ja mu nebudem honit ego ,ani hrat s nim ziadne hry a podobne...

vrb

Tutanchamon
Nedaj sa! Pilcukova ta len provokuje
Je lepsie ak si muz vybera s kym sa vyspi ako by mal spat s kazdou ktora skrizi cestu

Tutanchamon_xD

A to, že som si ešte nevrzol je skôr môj problém. Ženy so mnou nikdy problém nemali ani keď som chodil na strednú ale nikdy som nebol ten typ chlapca, že sa vyspí s každou jednou babou, ktorej sa páči :) Ja si viem ženy vážiť a preto som stále nádejne hľadal jednu, ktorú by som mal po boku počas celého života ale nenašiel som ju bohužiaľ. Keby chcem mohol som mať sexu za plné vrece :) Zhadzoval som sa aj na tomto fóre témami čo som zakladal ale veľa ľudí mi povedalo, že prečo som taký skromný a prečo aj sám sebe nepoviem aký som fešák do zrkadla, keď to je pravda. Nie som ale ten typ ale keby chcem mám babu na ktorú si ukážem pretože so ženami komunikovať viem a viem čo jej povedať, aby som ju očaril. Ale samozrejme PilcukovaSvokra nemá čo robiť a preto ju neustále vidím ako reaguje na uživateľom na tomto fóre a zhadzuje ich. Asi tiež budeš mať ten život dosť nudný :)

PilcukovaSvokra

Ale tutanchamon ti len zavidi lebo on si este nevrzol :D jeho ani na jednu noc ziadna nechce a to uz je co povedat :D tak nema nič ine na robote len sedet tu a nadavat zenam :D sa cudujem ze ho za to Pilcuk este neplatí.

Tutanchamon_xD

Neviem načo sa hráš. Myslíš si, že si lepšia ako on ? Vyspala si sa s ním a zdrhla, takže si žena na jednu noc a nič viac. Hnus!!!!

Srnec28

Nikto od teba nechce aby si mu honila ego ale nieco ine. Tak do toho a nehraj sa ze mas moralne na vrch lebo nemas.

Romi123

Doba je sku*vena kazdy s kazdym to robi...aj najlepsi milacik co sa tvari aky je doma spokojny,verny, milujuci to moze robit s dalsimi 10timi...jeden nikdy nevie...