Som zaľúbená do spolužiaka...

Príspevok v téme: Som zaľúbená do spolužiaka...
KlarikaL

Dobry den.

Uz rok a pol sa mi paci jeden chalan. Spoluziak. Od druheho rocnika sme spoluziaci, ale pritahovat ma zacal minuly skolsky rok. Ucitelka nas rozsadila, a ja som skoncila pri nom. Cez prestavky mi rozpraval rozne historky a snazil sa ma rozosmiat. Na lyziarskom sme spolu pretekali a zabavali sme sa. Spoluziacky mi hovorili ze je asi domna, ja som tomu len nemohla uverit... ze domna.

Tento rok uz vsak nesedime spolu, a moje city k nemu su coraz vacsie. Kedze nesedime spolu,
ovela menej sa rozpravame a on prestavky travi najma s chalanmi. Stale na neho myslim a... myslim ze som zalubena. Nie je to len, ze by ma fyzicky pritahoval, nie je nejaky model, ani velky fesak. Ale paci sa mi jeho povaha. Neskutocne.

A ja uz nevladzem zit s tym, ze ci je aj on domna. Chcem mu to povedat, ale ako? Pridem k nemu a poviem mu ze:,,Pacis sa mi. Pacim sa aj ja tebe?"? To by bolo asi dost trapne. Nejake rady? Prosim, som zufala. Za kazdy komentar a kazdu radu dakujem.

Nunujdjw

Už sa mi dlhšiu dobu páči jeden chalan(pls nehejtujte má za to že mám 13) A moja BFF stále keď som pri ňom naráža na to že je do mňa a on sa iba pousmeje a pozrie sa na mňa..keď si zabudne nejakú učebnicu tak si sadne ku mne..Stále mi píše na sociálnych sieťach..Stále chce byt somnou vo dvojici..vždy keď ja BFF a on sedime na lavičke tak sa stále tlači ku mne s keď mu niečo rozprávam tak sa ku mne dáva alebo mám ruku na lavičke a on sa jej dotkne..Pls poraďte je do mna a čo mám robiť??...Ďakujem

KlarikaL

LogikaNepusti
aj toto mi napadlo, neviem mam z toho gulas. Ako on je taky menej vyspely typ, cize mozno sa aj hanbi. Na soc. media chodi velmi malo, akoze aj mi nieco napisal aleee neviem fakt. Ach, stale spominam na tie nase zazitky, tajomstva.. Skoda ze uz je to prec. A inak dakujem za radu.

LogikaNepusti

Podla mna ta povazoval len za velmi dobru kamaratku. Tiez ked som sedela so spoluziakmi tak sme sa takto k sebe spravali a pritom sme neboli do seba zalubeni. Keby bol, tak by ta vyhladaval, snazil by sa s tebou komunikovat, hadzat na teba pohlady, pisat ti, ... nepride mi rozumne oslovovat ho. Nechaj prvy krok na chalanovi.. nikdy mi nejak nevonialo ked prvy krok zacalo robit dievca. Ale tak je to na tebe.

foreveralone

Hneď sa mi vybavila scéna z Madagascar 2, ako Moto Moto reaguje na to, keď sa dozvie, že Gloria je "doňho". :D :D

KlarikaL

cloo - ved ide o to, ze ja ho pravdepodobne oslovim, len co mu mam povedat? A basen radsej pisat nebudem :). Tiez dakujem za nazor.