Chcel by som vediet,co si myslite o tom,ze sex je to najdolezitejsie vo vztahu,a ked je ho tam malo,tak ten vztah nemoze fungovat.
Ja osobne si myslim,ze to zavisi od oboch partnerov,do akej miery su naruzivi a ci ich vo vztahu udrziava prave sexualny kontakt,ale dolezitejsie su ine prejavy citov,bez ktorych by vztah zovsednel.
Je sex vo vztahu to najdolezitejsie?
priklanam sa ku vam vsetkym, pri sexe vas nemusi nic trapit, dokaze ukludnit a aj bez slov ukaze ako sa velmi milujete
prosta odpoved znie: Nie, nieje najdolezitejsi. Zaradil by som ho ale hned na druhe miesto pri laske. Co z neho cini velmi zolezitu "vec". No ked ho obaja partneri postradaju, tak je sex proste vyskrtnuty. Ale akonahle ho len jeden partner vyzaduje, tak musi byt, inak vstah zanikne!
porozumenie, laska, ucta a kopec dalsich peknych veci je dolezitych.ALE ak sa ludia poriadne spolu nepomiluju je taky vztah o nicom.
sex je korenim aj vztahu, ale aj zivota.je pekne ak je spojeny s laskou, ale to nie je zarukou super sexu
vsak ak sa mate radi, je to to najlepsie co moze byt
Ci najdolezitejsie, to neviem. Su iste aj ine hodnoty a je super, ak par dokaze fungovat isty cas aj bez toho, pokial ma problemy typu odlucenie, infekcia (trosku divny priklad), atd. a nerozhadze ich, ze nemozu sexovat. Ale zase na druhu stranu, sex predstavuje akesi naplnenie vztahu, kedy dochadza k splynutiu nielen fyzickemu ale aj dusevnemu. Nieco nadpozemske, kedy si dvaja mozu byt najblizsie ako to len ide. Takze som za to, ze je urcite veeeelmi dolezity;-)
Mne raz istý človek povedal, že sex je základom dlhotrvajúceho vzťahu. ale ako si už povedal, tak to závisí od oboch partnerov, aký majú k tomu vzťah a postoj. Ja som si vždy myslela, že sex nie je podstatný, ale ak mám byť úprimná je... Nechcem vyznieť ako nymfomanka, ale ak ho mám málo, tak mi chýba, ale priateľ ho nepotrebuje toľko ako ja. Jednoducho, každý človek je iný...