Co na nich vidia?

Príspevok v téme: Co na nich vidia?
pytamsa

Preco si niektore zeny vzali tak skaredych muzov za manzelov.
Usi im odstavaju, lisi su ako koleno, tucni su velmi alebo chudi velmi, oci vypulene ako vyplaseme kura...
To tie zeny nikto nechcel ze si aspo takuch vzali za muzov alebo co?
Ja by som s takym nedokazala ani sa len bozkavat nie to este milovat.
Vysvetli mi toto niekto?

Sejla

ach jaj, krasa je subjektivna. Ale dajme tomu, ze sa vsetci riadime jednym meritkom krasy - podla zakladatela: ak je naozaj pravda, ze zeny si vyberaju skaredych muzov viac, nez muzi skarede zeny, mozme z toho vyvodit uzaver, ze na svete je viac peknych zien, nez peknych muzov a tym padom niektorym peknym zenam sa pekny chlap uz neujde....:)

Ramonka

milí diskutujuci, súdim, ze pravazna vacsina ak aj nie vsetci ste mladi ludia..... totizto ak mate 25, mozno este aj 35 rokov, rozumiem tomu, ze vzhlad je pre vas dolezitý. S rokmi zistite, akí ste boli povrchní, zacnete ludi okolo seba posudzovat uplne inak. Aj nie celkom prítazliví ludia maju dusu. len im treba dat sancu spoznat ich. Viem co hovorim, da sa lubit aj clovek, ktorý nesplna vseobecne kriteria krásy, kazdy sme krásni pre niekoho ineho. Poznam ludi, ktorým sa zas nepácia tí krásavci a krásavice, ktorí akoby zliezli z titulných stránok modnych casopisov. Necudujte sa tým navonok nerovným párom, v zivote a spoluziti su ovela dolezitejsie vlastnosti cloveka, Verte, ze aj fyzicky nepekný clovek moze vyzarovat nieco, co druheho pritiahne ako magnet a moze s nim byt stastný. Ide o to aby si ten "krajsi" v pare vedel svoj protajsok obhajit, Tak ako tvrdite, ze skaredí ludia podvadzaju, klamu atd, robia to aj ti fesaci, vazne.

lilly19822

No to jeťažké definovať.
Mala som raz jedneho kamarata a jednu kamaratku,boli sme v jednej partie. Dievča bola krásna ,hoci si to neuvedomovala.Chlap bol fajn ale nebol peknývychudnutý zubatý :D Ale ten chalan bol taký milý,vytrvalý,galantný že po mesiacoch sa dali do kopy. Hoci vyzerovo sa nehodili,vyžarovalo z nich láska až som im závidela.Tuším ak sa dobre pamätám boli spolu takmer 5 rokov.Ako dospeli,ten kamoš založil biznis čo mu dobre fungovalo,a asi zvyšílo to mu jeho ego čičo,začal športovať ,porpitom mal peknú a milú babu prisebe a začal ju podvádzať všade.Vtedy sa mi tak znechutil. Pamätám si kamošku sme volali von a ona bola doma nešla,lebože priateľ pracuje a nechce ísŤ bez neho,až ten večer som uvidela kamoša na disco s inou babou. No tá moja kamoška to nehcela uveriť nikomu. Potom som sa nimi už moc nestýkala jeden bol úbohý a druhá dutá.Potom asi osvietilo tú babu opustila ho,stretla som sa sňou asi pred 2 rokmi.Teraz je štastná v inom vzťahu ešte krajšia ako pretým.Asi to robila mladosť,boli ešte mladý. O kamarátovi som sa dopočula,že je niekde v zahraničí a dodnes nemá priateľku. Toto je už dávný príbeh bolo to pred 12 rokmi,ale stávajú sa aj takéto,petreba hneď ocudzovať peknú babu ,že sním kvôli peniazom a muža ľutovať,že nie moc atraktívný.

Matyo

Vzhľad u mužov nehrá až takú rolu ako u žien. Spoločenské postavenie, sebavedomie, finančné zabezpečenie, toto sú pre ženy dôležitejšie aspekty ako výzor...

Tomas12345

Niektorym zenam sa páči ked su muži bohatý alebo vplyvný. Dôležitá je charizma, a vzhlad nie je vždy jedinym základom charizmy, i ked je jedno z časti charizmy.

Xxyyzz

Nemoze sa kazdemu pacit to iste, to by bolo vela smutnych osamelych ludi na svete. Nastastie existuje aj charizma. Ti co nechapete take pary, kde jeden sa vam zda neprimarene pekny- boli by ste prekvapeni, keby ste stretli cloveka nie podla vasho vkusu a iskrilo by to. Pretoze toto sa stava a vnimate vtedy jeho krasu celkom inak. Moze byt nizky, plesaty, usaty, pribraty. Zrazu vidite tie najkrajsie oci, usmev . Kazde gesto, slovo, pohyb ruk vas pritahuje. Niektori tu ale opisujete smutnu situaciu, ked si clovek zo zufalstva, ci masochizmu vyberie niekoho kto sa mu nepaci a este sa k nemu aj zle sprava. Ale vobec to nie je vzdy dovod, preco take pary vidate. Niektore tak funguju, lebo sa jednoducho miluju a pacia sa sebe navzajom.

bulvar

dôvody prečo si takých vzali sú dva:
1, buď ani oni niesú nejaké inteligentné a pekné a tak berú aj to čo zvýšilo lebo lepší vrabec v hrsti ako orol na streche
2, je že tí škaredí muži majú majetok a prachy a tie ženské sú zlatokopky a je im jedno ako dotyčný vyzerá ale oni si žijú ako prasnice v žite čiže viď tento text
www.youtube.com

orol1

ja tiez takych poznam, mlade pekne baby a vedla nich tlsti neatraktivni akoby o dve generacie starsi, hoci rovesnici, ale taki vazni. asi maju nizke sebavedomie tie baby a ostanu s prvym o koho zakopnu, nehladaju.

divsveta

lásky druhých sú pre nás nepochopiteľnéééééééééé
aj ja vo svojom okolí mám také páry že sa divým čo to. On fešák štíhly, vysoký krásny ako model a po jeho boku tučná buchta s vyražkovanou tvárou rozkysnutá ...
alebo iný príklad, kolegyňa celkom pekná baba a vedľa nej malý plešatý a ušatý týpek s xichtom ako lesný škriatok