Utek z domu na diskoteku

Tomas12345

Liliputwqq :

Skus to predebatovat s rodicmi, a spýtať sa prečo ta nechcu pustit. Vysvetli im svoje dôvody ze tam potrebujes ist a dohodnite si urcite pravidla ktore budes dodrziavat na diskoteke.

Liliputwqq

ja viem,že ak na to pridu tak som skončila ale ja tam chcem veľmi isť.V škole nemam moc kamaratov a viem,že tam idu vššetci moji spolužiaci a spolužiačky takže to je možnosť ako si ich konečne získať a nechodiť do školy s revom a pocitom že budem zas sama.

Tomas12345

No radšej sa o nič ani nepokúšaj. Inak ak ťa chytia a prijdu ty na to tak ty dajú riadne domáce väzenia a ich dôvera voči tebe o dost klesne, a možno ta už ani nabuduce nepustia na diskoteku. Nehovoriac o tom že rodicia budu vystraseni ak len tak zmiznes z domu a nedáš o sebe vedieť.

SnadSaMiSniva

Ty podomnou (angel demon) ty sa teda otrasne vyjadrujes, je vidiet ze vychova totalbe zlyhala ked si bola decko ty bývalá inteligentka.. to radsej citat Pilcukove komentare ako tvoje..

Autorke- vydrz uz len 2 roky to je kratka doba

anitaB

a ty mysliš na to že sa ti moze niečo stať a rodičia nebudu mať ani tušenia kde si?! ked si chceš robiť čo sa ti zachce! tak si najdi prácu, 10r. povinnu skolsku dochadzku uz mas ukoncenu, najdi si byvanie a ži si sama..a rob si čo chceš...! ja som bola prvy raz na diskoteke v 19r. s kamoskou, ma konecne pustili... a bola som tam dokopy 3x.. ma nebavilo čumieť na tie ožrate xichty, a tancovat na hudbu na ktoru triezvy clovek tancovat ani nevie.. DJ otras..

-pokial ťa chovaju rodičia, žerieš ich žradlo, spíš v ich dome, oni zarabaju a minaju peniaze na teba... tak rob to čo ti povedia rodičia...

...ked budes žiť vo svojom vlastnom potom si rob čo chceš... kym nemas 18 su za teba zodpovedni rodičia... vedk v skole ked niečo treba tak za kym ides??? od koho potrebujes podpis??? od zakonneho zastupcu...! čiže ty si do 18 akoby nesvojpravna... tak to ber...