Ahojte, mam 28 rokov a s mojou priatelkou sme spolu cca dva roky. Problem je, ze uz dlhsiu dobu sa mi s nou nechce spavat a neviem cim to je. Nemam proste na nu chut a ked uz k tomu nasilu pride, tak sa mi ani nepostavi. Lubim ju a nechcem aby sa to kvoli tomu skoncilo. Asi to nie je normalne ale ine zeny ma dost pritahuju. Ma tu niekto podobnu skusenost a vie mi poradit? Dakujem.
Nechcem s nou spavat
skúsenosť teda nemám, ale kamarátka skúšala s partnerom macu, tak mohli by ste vyskúša|ť nejaké afroditiakum:
superlove.sk
len dodám pre vysvetlenie, tou inicitívnejšou som nemyslela ako priamo pri sexe, tam je aktivita samozrejme žiaduca :-), ale tak, že začína sex stále ona, tlačí na teba a otravuje ťa s tým, že čo ti je, prečo nechceš a v najhoršom prípade ťa posiela za dákym odborníkom....
Ako vyzerá po fyzickej stránke? Nezmenila sa?
Ďalším faktorom môže byť, teda ak sa ťa môžem opýtať, nie je ona tá iniciatívnejšia? Tak v posteli ako možno aj v živote? Existuje totiž mylná predstava, že žena ktorá preberá iniciatívu a ponúka sa je akože ok.
Pravda je taká, že ťa to môže spočiatku baviť, ale postupne na ňu jednoducho stratíš chuť a prestane ťa priťahovať.
a riešil si to s ňou? vyskúšajte nejaké erotícké oblečky s maskou, keď sa ona alebo vy obaja prezlečiete za niekho iného, prípadne len so škraboškou??