Nechcem s nou spavat

Príspevok v téme: Nechcem s nou spavat
Igor1

Ahojte, mam 28 rokov a s mojou priatelkou sme spolu cca dva roky. Problem je, ze uz dlhsiu dobu sa mi s nou nechce spavat a neviem cim to je. Nemam proste na nu chut a ked uz k tomu nasilu pride, tak sa mi ani nepostavi. Lubim ju a nechcem aby sa to kvoli tomu skoncilo. Asi to nie je normalne ale ine zeny ma dost pritahuju. Ma tu niekto podobnu skusenost a vie mi poradit? Dakujem.

pehatahanka

skúsenosť teda nemám, ale kamarátka skúšala s partnerom macu, tak mohli by ste vyskúša|ť nejaké afroditiakum:
superlove.sk

Angelika3

len dodám pre vysvetlenie, tou inicitívnejšou som nemyslela ako priamo pri sexe, tam je aktivita samozrejme žiaduca :-), ale tak, že začína sex stále ona, tlačí na teba a otravuje ťa s tým, že čo ti je, prečo nechceš a v najhoršom prípade ťa posiela za dákym odborníkom....

Angelika3

Ako vyzerá po fyzickej stránke? Nezmenila sa?
Ďalším faktorom môže byť, teda ak sa ťa môžem opýtať, nie je ona tá iniciatívnejšia? Tak v posteli ako možno aj v živote? Existuje totiž mylná predstava, že žena ktorá preberá iniciatívu a ponúka sa je akože ok.
Pravda je taká, že ťa to môže spočiatku baviť, ale postupne na ňu jednoducho stratíš chuť a prestane ťa priťahovať.

mala_sova

a riešil si to s ňou? vyskúšajte nejaké erotícké oblečky s maskou, keď sa ona alebo vy obaja prezlečiete za niekho iného, prípadne len so škraboškou??