Špirála značky Alverde vodeodolná-konkrétny typ dáte mi prosím?
vodeodolná špirála alverde
nemám s nou skusenosti, ale inej značky vodeodolne som skušala su naozaj dobre. Len potom to chce použit aj odličovat na vodeodolný makeup
presne to isté, mala som asi štyri značky "vodeodolnej" špirály, jednu som mala tuším aj z oriflame objednanú a nevydržali...ja som to akože chcela tak, že keď idem v lete na dovolenke do bazéna alebo do mora tak že mi proste nevydrží ale všetky sa mi rozmazali...
Ja mám tiež skúsenosť, že vodeodolné špirály moc vodeodolné neboli, ale značku Alverde som neskúšala. Skús si obejdnať online-a ak použiješ cash back portál www.plnapenazenka.sk tak ti vrátia pár % z ceny nákupu. Ale keď som sa bola dať maľovať u kozmetičky tak ona mi odporučila si po maľovaní nastriekať lak na vlasy na tvár a to pomôže aby maku-up a líčenie vydržali dlhšie-ja som tak pretancovala celú svadbu a bola som OK :)
podla mojich skusenosti doteraz čo som mala prave vodeodolna sa rozmazavala najviac :-D a mala som od Alverde že vraj "antialergicka" vraj prirodna znacka... a štipali ma z nej oči nenormalne, šla do koša..