prečo nechce prezradiť prečo sa rozišiel?

Príspevok v téme: prečo nechce prezradiť prečo sa rozišiel?
prekvapena

Pred časom sa mi ozval po dlhšom čase bývalý. Opustil ma kvôli inej a s ňou sa neskôr zásnubil. Boli zasnúbeni asi 4 roky. Teraz sa rozišli. A ozval sa mne, že sa on s ňou rozišiel a či to neskúsime opäť.

Keď mu odpísala, že najprv chcem vedieť, prečo sa rozišli a tak sa rozhodnem, napísal, že nechce to prezradiť, až neskôr. Ale prešiel už nejaký čas, týždne a stále to nechce prezradiť.

Mám chuť ho bloknúť, ale zároveň som zvedavá.

Prečo má taký problém napísať dôvod rozchodu?

SomKarma

Tak mu treba. Karma mu to vratila sice až po 4 rokoch ale vrátila. Nemam absolutne ziadne zlutovanie pre ludi co podvadzaju/li

orol1

uplne ako hovori wudia.
to odpisovanie tiez svedci o tom, ze nie je ok, pokial nie je busy.
jeho ego utrpelo rozchodom a nedokaze o tom hovorit. ved by stacilo jednym slovom, keby bol normalny, tak chape, ze sa musi k tomu vyjadrit.

wudia

Podla mna ho poslala kade lahsie lebo boli zasnubeny 4 roky a furt sa nic nedialo a on sa hanbi povedat, ze sa rozisla ona s nim a nie on s nou tak ta natahuje a pritom sa snazi vyzerat zaujimavo a zahadne. Nakoniec by som podla mna aj tak nieco vymyslel a nepovedal by ti pravdu

prekvapena

Väčšinou tu vravíte o nevere, to by mohlo byť, veď keď podvádzal mňa, môže podvádzať aj ju. A ešte to mi vadí, že keď mu niečo napíšem, opýtam sa ho, tak mu trvá 2-4 dni, kým vôbec odpíše, píšeme cez správy bez FB.

prekvapena

Ja som ho aj chcela pôvodne bloknúť, ale moja zvedavosť bola silnejšia. Čo mohlo rozdeliť taký super happy pár. Ale keďže mal dosť času a nevie sa vyjadriť, bloknem ho. To bolo aj predtým vždy jeho, krucanie sa, chodenie okolo horúcej kaše. Ešte som rozmýšľala, že sa opýtam niekoho, či počul niečo o ich rozchode. Ale zas neviem, či je dobrý nápad ťahať do toho našich starých spoločných kamošov?

Lollka

A este je tam aj ta moznost ze sa vyspal s nejakou na zabave ked boli opiti a ona ked vytriezvela tak si povedala ze preboha to s kym som lahla?

Lollka

No ty musis mat fakt "vysoku" sebauctu ked rozmyslas ze sa vratis k chlapovi co ta odkopol pre inu. Si bud ista ze zase ta odkopne ked najde lepsiu, momentalne ale bohuzial nic lepsie nema. Rozisli sa najskor preto ze aj tu podvadzal. Ta s ktorou lahol bokom o neho vobec nemusela mat vaznejsi zaujem, mozno ma doma manzela a len si spestrila dni. Alebo je slobodna ale bavi ju uzivat si s chlapmi a striedat ich. Alebo svoju ex snubenicu podvadzal rovno s prostitutkami. V kazdom pripade to ze ti to nechce povedat je jasny signal toho, ze keby si vedela pravdu uz by si s nim byt nechcela.

Ovecky

Jak ze ju do toho nic? Kuruje na hlavu? Jasne ze ma pravo sa spytat a dozvediet sa preco deb..lko dolieza po rokoch naspat ked bol happy zasnubeny? Wtf :D By som ani bicykel neoprela ale ok...