Hovorím už na začiatku, na blbé komenty nebudem reagovať. Ide o dlhodobejší a vážnejší problém s mojim partnerom. Mám pocit, že sa s ním nedá rozprávať o určitých témach. Keď sa mu niečo nepáči, čo nespravím/spravím, reaguje veľmi neadekvátne,tak že sa zdvihne a chce ísť domov namiesto slušného konštruktívneho rozhovoru. Sedíme v objatí a diskutujeme, (vedela som, že jemu sa už od začiatku nepáčila téma, ale jednoducho potrebovala som ju prebrať). Zrazu sa ten chalan z ničoho nič zdvihol, že ide domov. Skríkla som na neho, že čo robí. Potom som ho objala so slovami, že si neželám, aby takto riešil veci. Kričal, že s ním nemám "šarpať" (podotýkam snažila som sa ho iba objať!). Potom zrazu dostal "záchvat" so slovami typu, že sa rozchádza, že ma už nechce, atď. Scéna trvala hodinu. Nedalo sa ho ukľudniť, bol ako posadnutý. Normálne som sa ho bála. Podotýkam, inak, je to normálny chlapík, dá sa s ním fungovať, len keby nebolo týchto jeho záchvatov typu chcem ísť domov. Má prosím vás niekto podobný problém?
Partner sa naozaj zle správa
uz mu to viac nerob a nebude sa tak spravat
nikomu nie je prijemne, ked ho niekto oblapina svojimi chapadlami jak chobotnica a nuti ho ostat...uteka od teba prec domov do bezpecia
Tým partnerom, ktorý sa naozaj zle správa si predpokladám ty?! Najprv chalana nútiš rozprávať sa o téme, ktorá mu je nepríjemná a keď to odmietne, tak potom na neho jačíš! Hovorí sa, že nerob druhému to, čo nechceš aby on robil tebe. Ak by on teba nútil do vecí, ktoré sú zase nepríjemné tebe, tak ako by si sa cítila? Zase by si tu vypisovala ako sa naozaj zle správa?!
@ImagineDragon, možno, že máš pravdu, je to pre niečo, ale... nestalo sa to prvýkrat. A jednoducho, už ma tie jeho "riešenia vecí" unavujú. Nemôžem sa s ním o hocičom porozprávať, lebo... bude nasledovať jeho odchod domov.
stretla som sa s tym, neviem, ci to su zachvaty paniky alebo uzkosti alebo coho. mozno len zachvaty hnevu u daktorych.
Niečo mu zrejme veľmi vadí a ty to ignoruješ a snažíš sa to uhrať na ,,konštruktívne diskusie,, ktorých cieľom je zrejme aby si dosiahla svoj cieľ na úkor neho a to mu vadí
Má už toho plné zuby a tak proste vybuchol...