ja viem ze sa je trapne nato pytat ale aka je to bolest k comu sa da prirovnat a je to naozaj take strasne ako kazdy hovori?
ake je to rodit?
Defcon ty stary trud...ty mas ake pravo sa vyjadrovat k zenskemu telu, bolesti aku zena citi ale ty nemozes ani za mak vediet, ake to je????? Chodim ti ja do temy o prostate? Chodim ja do temy o naradi a muzskych holiacich strojcekoch? Ako si dovolujes prist do zenskej temy a vypisovat tu, ze to vobec neboli???? Lebo ti to povedala tvoja buldozerka?? Boli to, neskutocne to boli. Cele tehotenstva som prevracala, cele. Pri jednom porode som od bolesti zamdlela a museli vykonat cisarsky porod. Nemohla som sa dva tyzdne vycurat, co ma vsetko palilo, dostala som teda infekciu nielen mocoveho ale aj zositej rany od posvy az po konecnik. Skus sa nevycurat a nevys*at dva tyzdne...Plus som mala rozrezane brucho, nemohla som zdvihnut pohar vody, nie to este moje starsie deti alebo to prave narodene. Tisic vcelych bodnuti by som zniesla nez obrovske bolesti pocas porodu a nasledne problemy po porode....Ty odbornik.
Defcon
poatipanie vcelou je oproti.porodu nic :-)
Si nerodil nevies!
Je to najhorsia bolest aka moze byt.
Pocas porodu mnohr vracaju, po*eru sa, odpadnu a potia sa. Utrpenie trvajuce hodiny.
Pracovala som na.porodnici tri roky.
Zena si vela vytrpi.
Defcon pobavil si ma :D
Predpokladam ze o to islo.
Vies Defcon, z toho porodu aj nieco mas (dieta), ale z postipania nemas nic. A ten kto naozaj chce deti alebo cokolvek iné tak tú bolest pretrpí
Bolest zeny pri porode je precenovana. Myslim, ze omnoho viac boli stipanec vcely. Myslim si to kvoli tomu, ze som osobne pocul od svojej exmanzelky, ked po 2 rokov po porode nasho syna povedala, ze chce aby som jej spravil dalsie dieta, ale nikdy som nikoho nepocul povedat, ze by bolo fajn keby ho postipala vcela.
Vôbec nie - ja som mala 41 a pol roka a pôrod som mala ľahší ako niektoré mladé devy. Ale treba chodievať do kurzov, kde sa cvičia špeciálne cviky, dobrá je aj masáž hrádze a keď dieťa je otočené hlavičkou dole, nemal by byť problém. Ja som mala aj epidurál. A pokiaľ sú normálni lekári a sestričky, tak najprv pichnú minidávku a pokiaľ nenastane žiadna zlá reakcia, tak celú dávku.Najlepšie je nebáť sa, vtedy to pôjde.