Prvý krok

Príspevok v téme: Prvý krok
Slecinkaa

Ahojte...rada by som si našla chlapa...mam 18 rokov a doteraz mi to nejak nechybalo takže som nejak ani extra nechodila do spoločnosti mladých..(diskoteky a podobne)...ale teraz už chcem... vždy nejak je vo všeobecnosti zauživane že " chlap ma spravit prvy krok" "laska pride sama" a podobne ale ja tým zvastom neverim...Lebo logicky keď jedna polovica čaká na zázrak,nato že im niekto spadne z neba tak druhá polovica sa oto musi pričiniť nie? Proste logika tu nepustí...ako mam začať zoznamenie normalne môžem na diske prist k chlapovi a požiadať ho o tanec alebo fb?:) Máte stym niektorá skusenost? Ako ste prvy krok spravili vy?;) Dikes za hocijaké napady;))

Slecinkaa

Ano SImPatrik ale aj ked to ide samo,dvaja sa stretnu a podobne..vždy sa jeden musi prvy prihovoriť,usmiať,teda spraviť prvy krok..

SimPatrik

Vies co s tou laskou a tym ze jedna polovicka sa o to musi nejak pricinit si myslim ze az tak pravdu nemas . Proste niekedy to ide samo stretnu sa dvaja v nejakej spolocnosti reap. Pravidelne sa stretavaju a obaja to citia ze ich to ku sebe pritahuje a proste samo sa to vyvyja . Ale k otazke . Ano samozrejme mozes urobit prvy krok aj ty . Normalne prides za chalanom kyory ti je sympaticky a spytas sa ho ci nechce tancovat. Nevidim ziaden problem v tom ze zena urobi prvy krok . Mozno jeden jediny . Ze sa mozes zdat ako lahka korist pre typka . Ale to vsetko zalezi od chalana ...