Zdravotníci vyhlásili od 1. apríla štrajkovú pohotovosť

Táto diskusia patrí k článku: Zdravotníci vyhlásili od 1. apríla štrajkovú pohotovosť
Zdravotníci vyhlásili od 1. apríla štrajkovú pohotovosť

Ilustračné foto SITA/Marián Angelovič BRATISLAVA 18. marca (ZDRAVIE.sk z WEBNOVIN) - Slovenským zdravotníkom došla trpezlivosť. Po piatkovom stretnutí s ministrom zdravotníctva Ivanom Uhliarikom totiž avizujú štrajkovú pohotovosť. "Aj dnes nás minister zdravotníctva nemohol uspokojiť, predpokladám, že od 1. apríla bude vyhlásená štrajková ...

gogo555

Poskytovanie tzv. peer-to-peer (P2P) pôžičiek, ktoré poskytujú fyzické osoby (veritelia) iným fyzickým osobám (dlžníkom), nepodlieha dohľadu Národnej banky Slovenska. Subjekt vystupujúci ako veriteľ, a súčasne ani subjekt vystupujúci ako prevádzkovateľ platformy P2P požičiavania, nedisponujú povolením na činnosť zo strany Národnej banky Slovenska a poskytovanie takýchto pôžičiek nie je regulované Zákonom o spotrebiteľských úveroch, ani inými predpismi regulujúcimi oblasť finančného trhu. Takéto pôžičky nie sú spotrebiteľským úverom. Súčasne upozorňujeme na riziká spojené s požičiavaním prostredníctvom P2P platforiem, pretože v týchto právnych vzťahoch nebudete ako dlžník vystupovať v pozícii spotrebiteľa.

Toaassss

Čo je to za sračkový komentár? Jediné, čo by ma zaujímalo, je od koho si si tu tvou pôžičku zobral. Velebíš no nikto nevie čo.

Vlaado44

Tento starý článok svedčí len o jedom, tu pôžičku si určite nezobrali. Ja som si ale pôžičku zobral a nevyšlo ma to na tak veľa. A požičal som si dosť a lacnejšie ako v banke. Pôžičku, ktorú som si zobral ja som mal ihneď schválenú a vybavil som si ju online.