Boli by ste ochotni mat vztah so zenou, ktora by sa chovala ako dieta a museli by ste ste ju tak aj vnimat? Tym chcem povedat, ze by ste boli vo vztahu v postaveni rodica, ktory musi byt nad svojou priatelkou dominantny. Musi rozhodovat o tom, co moze a nemoze, kedy to moze a s kym. Samozrejme si toto nepomylte s domacim nasilim alebo nejakym druhom utlacania partnera. Jedna sa o situaciu, kedy si zena vyslovene zela takyto sposob zaobchadzania. V poslednej dobe sa stretavam skor s nazormi, ze muzi vyhladavaju sebestacne zeny, ktore si vystacia aj bez muzov
Su pre muzov submisivne zeny atraktivne? Nazor na DDLG
Mal som aj aj. Mne viac vyhovuje sebestacna zena, lebo ja nie som taky ten typ, ktoremu sa chce uplne o vsetko starat a vsetko riadit. Nieze by som bol lenivy, ale nechce sa mi ist stale naplno. Aj sex je omnoho lepsi s takou zenou, ked si aj ona povie, co chce.
Ked je to utiahnute submisivne chudatko, tak mne to lezie po case na nervy, furt nieco vybavovat, o vsetkom rozhodovat, o vsetko sa starat a sex nestoji za nic, ona si lahne a rob si so mnou co chces - brrr.
Ale zas niekomu velmi dominantnemu to moze vyhovovat, lebo so sebestacnou zenou by sa iba hadal, ak by nemalo byt po jeho.
Takze zalezi to vylozene na tom chlapovi, co chce, ako chce zit atd.
co je to DDLG?