Imitácie parfémov Aristea Numeros

domacapania

Poznám, pred mesiacom si od nich kúpila parfém. Bola som veľmi prekvapená, vôňa úplne identická kúpila som si Aristea Numeros 120 , čo je Good Girl od Carolina Herrera . Perfektná vôňa a aj percento esencií je vysoké , pretože keď som si potom žehlila vypratú košelu stále som tu vôňu cítila . Odporúčam !!

bobada

Znám celkom sú dobré, kúpila som v Čechách pred rokom a teraz je to už aj na Slovensku len momentálne si neviem rozpomenúť kde na internetu som to kúpila !!

zofiamal11

Milujem J´ador od Dioru, bohužiaľ je táto vôňa pre mňa stále cenovo nedostupná a tak som to riskla a kúpila som si tento parfém myslím, že to bola Aristea Numeros 130, som veľmi spokojná. Esencií je tam veľa, pretože keď si žehlím košeľu po vypraní tak tu vôňa tam stále cítim.

ostruzina

ahojte , aj ja som mala česť s tymito parfémamy, dostala som ako darček voňavku Light Blue, Dolce Gabbana a bola som unesená. Rovnake ako originál , odporúčam vyskúšať

bufetkaFF

Hej poznám, používam od nich Coco Chanel Mademoiselle, ale aj Mon Guerlain, Guerlain je tiež dobrá. Ľudia za tu cenu je to bezkonkurenčné!!