Ahojte všetci pred pol rokom sa mi na nechte spravil čierny pásik potom stmavol a rozšíril sa .......móže to bit melanom? ...pri dr. som s tym este nebol.....priložujem aj foto nechta....
melanom
Thanks for the guide me fixwindows10connections.com fix connections bluetooth audio devices wireless displays windows 10.
Nie si jediný komu sa vytvorili takéto hnede pruhy na prste. Nasiel som o tom i jednu debatu.
Kazdopadne sú prípady kedy clovek mal hnedý pásiky na nechte a nešlo o rakovinu, ale napríklad len o znamienko pod nechtom, ale niekedy o rakovinu nechtu íst môže.
Kazdopadne určite by si s tým mal čím skôr zajst k lekárovi. Ak by aj išlo o rakovinu nechtu tak očividne tá rakovina nechtu nie je moc agresívna, ale rozširuje sa len velmi pomaly, a preto s najväčšou pravdepodobnostou bude treba iba odstranenie nechtu a pravidelne kontroly. Preto k tej doktorke cim skor zájdi, lebo naozaj nemá význam čakať dalších niekolko mesiacov a pokial by naozaj islo o rakovinu tak sa ty po mesiacoch rozšíri do ostatnych casti a uz nebude potrebné len odstranenie nechtu ale pravdepodobne i chemoterapia.
Patrik, sam uvadzas tu moznost, ano treba ist za dr