Som egoistický hajzel, sukničkár a do môjho života vstúpila žena

Príspevok v téme: Som egoistický hajzel, sukničkár a do môjho života vstúpila žena
RST

Dobrý večer,
Ako už z názvu vypovedá, tak neviem čo mám robiť. Najlepšie by asi bolo môj príbeh začať od puberty. Vždy som mal problém so vzťahmi a bol som samotár a zameriaval som sa na seba. Dosť som sa vtedy do seba utiahol a to sa zmenilo približne keď som dosiahol 22 rokov. Začal som na sebe pracovať po každej stránke tvrdšie ako kedykoľvek predtým. Dokonca aj prvý sex som mal vo svojich 24. Odvtedy to so mnou šlo ale pomerne odlišným smerom akoby si mnohí mysleli.

Začal som sa venovať len sebe a práci. Vzhľadom nato, že som začal vyzerať dobre a svojim spôsobom som sa mal rád stúplo mi sebavedomie a to aj vo vzťahu so ženami.
Nemal som s nimi problém a lepili sa na mňa (kvôli výzoru, vystupovaniu a asi aj kvôli peniazom)
Ubehlo mnoho rokov a ja som sa stal medzi kamarátmi a okruhom známostí prototypom egoistu a sukničkára. V živote som mal žien, že sa to ťažko počíta. Ale vždy šlo len o sex. Vzťahy som nemal. Vlastným dve nehnuteľnosti a všetky peniaze investujem do seba.
Pre tých čo sa pýtajú odkiaľ mám peniaze = pracujem v IT sektore.
Vždy som si doprial čo som chcel: Cestovanie (Japonsko, Dubaj, Francúzsko, Stredozemie, ...), finančne nákladné záujmy ( motorka, fitness, skydive, potápanie, horolezectvo, joga, tanec, ...) a hlavne nezáväzný život ( sex na jednu noc, flirtovanie, dávanie najavo zadaným kamarátom, že som stále single a oni nie, nezodpovedné správanie, neobmedzovanie sa)
To všetko bolo super život. Nikdy mi nič nechýbalo a dosť ľudí by so mnou menilo. Kariéra je v najlepšom, príjem mám vysoký, bývanie svoje ...
Jednoducho som egoista medzi egoistami. Sebec prvého ranku. Som si vedomý, že som hajzel.
Lenže všetko sa to narušilo asi tri mesiace dozadu. Všimol som si ženu v mojom veku. Tiež slobodná a s podobným príbehom ako ja.
Kariéra rozbehnutá, žiaden partner a podobné záujmy. Dali sme sa do reči a rozprávali sa. Zistili sme, že si dosť rozumieme. Hlavne ma bavilo ju počúvať. Sám neviem prečo. Je to krásna žena a hlavne je nezávislá. Ona si môže vyberať. No a to mi imponuje.
Každopádne sme spolu spali. Lenže nie len raz. Niekoľko krát a asi pred necelým mesiacom mi povedala, že či to s ňou myslím vážne, pretože ku mne niečo cíti. Vraj som to čo hľadala tak dlho.

Samozrejme som sa odpovedi vyhol a ako hajzel sa jej vyhýbam hoci sa to nedá (stretávame sa na joge a skrz známych) Neviem čo robiť.
Celý život poznám len to čo je to byť odkázaný a zodpovedný sám na/za seba. Lenže s ňou to bolo iné. Neviem čo to bolo. Nejaký pocit, ktorý som nezažil. Opísal by som to ako vnútorný pokoj a vyrovnanie sa sám so sebou? Ako by bola mojou oázou pokoja.
Na druhej strane si uvedomujem čo by som "vzťahom" stratil a či som toho vôbec schopný. Neviem čo robiť.
Cítim sa absolútne bezmocne. Zviera mi žalúdok keď myslím na to, že sa musím nejako rozhodnúť a to sa mi nestáva.
Viem, že sa nepýtam na priamu radu alebo východisko zo situácie. Skôr a zaujíma či má niekto podobnú skúsenosť.
Pretože ja neviem čo chcem. Prvý krát v živote neviem vôbec čo vlastne chcem.

Tocojekua

Aha takze podla uhora chce byt kazdy chlap prachaty bezcitny kurevnik, ktory je zahladeny iba do seba a precestoval cely svet? Zaujimava diagnoza

Lollka

Uhor ty si presne ten prototyp chlapa co vyplakava aky je on strasne dobry a mily a na internete hlada rady jak zneuzit a znicit co najviac zien, toto je presny charakter vsetkych chlapov co tu vyplakavaju jaki su strasne dobri a ziadna ich preto nechce, v skutocnosti su to bezcitne hyeny a prave to je skutocny dovod preco ich ziadna nechce

Pravdolien

Hah, no tak si to vypremyslaj ale teda :D neviem co vahas, su ludia ktorym sa toto nestane nikdy. A o co prides? O jebacku s inymi? Meh. Chodte, budte spolu, lubte sa a mnozte sa. Robte lasku spolocne a vytvarajte nejake parady. A ak zistite ze to nebude fungovat? No boze ved zivot ide dalej...

PRSTRSTR

Kde bolo tam bolo bol som bohaty macho IT scestovany, kazdy den ina noblesna zena na urovni v posteli ....

ALE POTOM SOM SA ZOBUDIL .......A ISIEL SOM ZASE VYMYSLAT NOVY PRIBEH NA FORUM O ZDRAVI

TRS

Stačilo napisat cestoval som.Hlavne si opísal presne po čom túžiš.Človek z takýmto životom môže natrafit na ženu ako hovoríš ale vždy bude mladšia .Skús poopraviť príbeh.Ono niesi spisovateľ a preto je cítiť že neopisuješ seba proste ak by si aj pisal o sebe napises to inak.

trops

tak toto je riadny fake teda.
To uz tu vazne sa ludia takto nudite, ze si vymyslate taketo somariny a pribehy?? To vazne ako?
Ja neviem, ale vas cas na taketo chuj*viny teda...alebo asi mate poniektori nejaku ocnu vadu, ked nevidite, ze ide o portal o zdravi - riesit vec ci som egoista alebo nie by sem urcite taky "real" clovek na taketo forum isto neprisiel :D trapne, detinske, a asi si skor niekto brhli svoje nizke sebavedomie, tak sa vydava do rise snov a tam si zije svoju ruju a zivot kanca, co? :D :D

uhor256

Kámo, ty si prototyp chlapa, ktorý by chcel byť každý chlap... mať kopu žien, žiadne záväzky, kopa peňazí, bezstarostný život, cestovanie...

Ja mám zas taký problém, že som neatraktívny, nie som hajzel, som milý chudáčik, čo vždy rád pomôže ako taký blbec.... už ma to nebaví, mám 22 rokov a 3,14ču som videl akurát tak na obrazovke!!!!!!!!

Začal som teraz cvičiť, ešte musím zapracovať na osobnosti hajzla a dúfam, že ženy sa mi do postele pohrnú ako tebe.

Poraď mi čo mám robiť aby som to mohol mať ako ty? O takom živote som v vždy sníval - byť nezávislý sebavedomý hajzel čo strieda ženy a môže si vyberať... čo mám robiť, ako by si mi poradil? Ako sa mám správať? Ako prejaviť sebavedomie viac? Ako sa mám stať mužom, ktorému je jedno čo si o ňom myslia a ide si svoje?

pretože mne toto celý život chýba, a nebaví ma to už stále.... chcel by som byť ako ty.

Asi som ti moc neporadil, skôr teba požiadal o radu :D Ale myslím si, že ty by si to mal vyskúšať... keby sa niečo pokazilo tak sa predsa nič nestane, ženy po tebe letia a môžeš si vyberať, čo by som ja za to dal :)