prestal sa ozývať

Príspevok v téme: prestal sa ozývať
prosimporad

ešte dávno som sa zoznámila s jedným fajn chalanom, len sme si už potom ani nepísali. Ale nedávno sme sa stretli na jednej akcii a povedala by som že sme si sadli. tam som sa do neho zaľúbila. Potom sme si len občas písali a na druhý týždeň v piatok som ho zavolala von. Po dlhom presviedčaní prišiel a zoznámil sa aj s inými kamarátmi. Keďže sa trochu pilo(on prišiel až neskôr tak neviem či bol opitý ale asi moc nie) a všetko prebiehalo fajn. Len potom sme sa aj bozkávali na čo sa neskôr vyhovoril na alkohol, aj keď ešte vtedy mi stále hovoril že či nepôjdeme aj zajtra niekam a podobné... Len ráno mi napísal a keď som sa ho spýtala že či sa teda niekam ide tak povedal že nie. Len v ten večer ako sme mali ísť von tak som sa rozprávala s jednou kamarátkou ktorá ho tiež pozná a pýtala sa ho na nás. A on že to nevidí na nič viac a keď sa ho opýtala že prečo tak povedal nie. Čo sme ani jedna nechápali. A ráno pridal fotku kde nu niekto anonymne písal že sa stretli v BA a že nevie na naho prestať myslieť a že či sa dajú dokopy. Len hovoril že nikoho iného v BA nepozná len nás. A ak to aj písal niekto iný tak to vyznelo akokeby som to písala ja. Ale celý deň sa neozval. A ja som s toho zúfala.

AntiGona

a rokov mas kolko? 15, ked si sa vraj zalubila este si sa s nim len druhy krat?!!! stretla, na zaklade coho si sa do neho zalubila, ked ho nepoznas...
a pokila to nevies tak alkohol bura zabrany, takze sa s tebou bozkaval aj ked ta nechce..
a nech ta v ziadnom pripade nenapadne sa mu vnucovat a vypisovat mu zalubene ódy...

Lollka

A nieco podobne sa mi raz stalo aj s vtedajsim kolegom. Pacil sa mi kolega, vedela som ze nikoho nema, zije sam v garsonke len s mackou. Tak som ho pozvala na rande on isiel. Boli sme v meste, tiez sme trocha pili a potom sme sa bozkavali. Len on potom nejavil zaujem o dalsie stretko a zacal sa mi vyhybat. Ok, pochopila som, chcela som aby nase pracovne vztahy ostali dobre tak som sa s nim v praci bavila slusne, milo ale len o pracovnych veciach. Za nejaky cas som sa dozvedela od dalsieho kolegu ze tento bali nejaku krestanku, ta s nim aj randi ale on je frustrovany z toho ze mu nechce dat. Po nejakom case zacal zase balit mna len ja som nechcela aby ma mal len na sex zato ze ina mu nechce dat a tak som slusne odmietla. Tento to nastastie zobral v pohode a tak nase pracovne vztahy ostali dobre az kym firma neskrachovala a kazdy sme isli svojou cestou.

Lollka

Mne sa raz stalo nieco podobne, zoznamila som sa s jednym mladym muzom v banke, on bol finacny poradca. Balil ma a navrhol rande, mne bol sympaticky tak som sla. Rande dopadlo podla mna dobre, pili sme trocha vinko (neopili sme sa) a skvele sme pokecali. Uz tam hovoril ci sa nestretneme aj na druhy den a ja som suhlasila. Lenze na druhy den sa na nieco vyhovoril ze nemoze. Vsak ok, stava sa, tak som navrhla iny den, on suhlasil. Potom sa zas na nieco vyhovoril. Tak som zas navrhla iny den a ten ked dosiel zas sa vyhovoril. Potom som konecne pochopila ze asi teda nema zaujem tak uz som dalsie stretko nenavrhovala a ani sa mu uz neozyvala. A ani on sa neozyval. Ozval sa az po mesiaci ked uz som nanho v podstate zabudla, tvaril sa ze sa nic nestalo a chcel sa zase stretnut. Ked som sa ho pytala preco sa tak dlho neozval tak hovoril ze bol odcestocany. Len aj keby musel nahle odcestovat tak mohol dat vediet a v kontakte sme mohli ostat, takze mi bolo jasne ze je za tym nieco ine. Tieto hry nemam rada tak som mu oznamila (slusne) ze ja uz nemam zaujem o stretnutie s nim naco mi on vulgarne vynadal. Ok, aj taki typci su. Predpokladam, ze bud este nemal dorieseny nejaky vztah alebo tam v banke zbalil aj nejaku inu, krajsiu a ked mu to s nou nevyslo tak si na mna spomenul. Rozhodne som urobila dobre ze som sa s nim uz nestretla.

witchcraft

vsak on ani nezacal a má dávno rozrobené niečo iné len načo ti má vešať na nos svoje súkromie a citové zalezitisti
neberie ťa ani ako kamošku, neváži si ťa, lepšie povedané ani nevie že existujes a ak predsa, tak ho nezaujumas
to sa stáva, hod to za hlavu

0v4cka

ocividne nema zaujem. robit natlak ma zmysel ak vobec pred prvym rande potom cim viac budes tlacit tym viac bude rast odpor.

a_dr1a

Toto cele je hlavne o tebe. Ze ty ho chces. Ty mas zaujem onho a paci sa ti. No toto iste co prezivas a chces ty, chyba u neho. On totiz nema o teba zaujem. Keby mal, sprava sa inak a on teba uhana pozyva von na stretko rande, vyhladava tvoju spolocnost, pise ti a vola, ozyva sa zaujima a javi zaujem. Sama vidis ze toto unho voci tebe proste nie je. Zabudni na neho. Lebo ak on raz nema zaujem tak o com by to cele bolo? Bola by si iba lahkou koristou a keby prisla do jeho cesty taka zena baba, ktoru by chcel ON, tak ty by si bola razom na druhej kolaji. Pre vztah je vzdy lepsie ak muz miluje vacsmi nez ta zena. Ked sa on viac snazi a chce tu zenu. Nie naopak. Moze byt emancipacia aka chce, ale raz ak ta muz nemiluje, tak sice byt s tebou moze (vyplnas mu volny cas, ma lahko dostupny sex, mozno by si mu doma navarila upratala ai ai) ale ako som uz pisala, ak by spoznal taku ktoru by chcel ON, tak si vyberie JU a tebe by ostali oci pre plac. Daka emancipacia par desatroci trvajuca nezmaze niekolko storoci zakorenenu potrebu muzov a to, byt lovec, ze on si vybera svoju zenu korist poziven ai)

simiona

No čo povedať? Najskôr zabudni, vidíš, že nemá záujem, kašli na neho. Ja osobne, po svojich skúsenostiach, by som na neho kašlala, aj keby sa mi ozval, nebavia ma už hry chcem-neviem-nechcem ťa-dajmidruhúšancu.