Ahojte, mam 15 rokov, nemám malé pery... Ešte som sa nebozkavala a aj ked mam docela veľké pery často sa mi tak akokeby krčia a vysušuju.. Ked si jeden deň nedám balzam na druhý deň ich mám tvrde ako kameň... A najhorsie je ze sú bez farby.. Skoro všetky baby co poznam maju takú peknu farbu do červena že ani nemusia používať rúž.. Ale ja ich mam rovnakej farby ako pleť.. Pomôžte mi prosim či sa s tým dá niečo robiť.. Buď nejaké domace triky alebo doplnky :)
PERY
ak máš 15 rokov, na červeny ruž máš ešte čas. Radšej by som volila nejaky lesk na pery. S ružom si ešte počkaj :)
Tak ta fesanda z videa ich ma fakt komicky namalovane:)
V prvom rade si davaj pozor na dostatok prisunu tekutin, aby si ich nemala take vysusene. Blede pery mozu byt priznakom anemie, cize nedostatkom zeleza alebo vitaminu B12.
Mozes doma natierat vrstvou domaceho medu a nechat dlhsie posobit. Snaz sa co najmenej olizovat pery, hlavne vonku v chlade. A pouzivaj prirodne balzamy.
Ono ani najlepsi ruz nebude pekne vyzerat na popraskanych perach, takze tym smerom by som sa neuberala.
Rúž to nie je, je to niečo ako nejaká tekutina, vyzerá to ako taký lak a finálny look je veľmi prirodzený. Jedno video od jednej youtuberky ti pošlem v linku a ona to tam používa. ;-)
Ak to chceš rovno nájsť tak 4:30 si daj a o chvíľu tam bude tá časť. ;-)
Pomocnica ďakujem... A neviete mi povedať či to je rúž alebo len pripravok na začervenanie? Na internete som toho veľmi nenačítala
Ahoj no vyskúšaj benefit benetint, je to síce drahé, ale robí to prirodzenú farbu akože extrémne, vydrží ti to dlho a bude to vyzerať, že máš reálne pery takej farby.
Veľa šťastia. ;-)