Prečo by sa mal muž ospravedlňovať žene za jej chybu?

Príspevok v téme: Prečo by sa mal muž ospravedlňovať žene za jej chybu?
Gabriel123

Ahojte. Pridávam obrázok, ktorý som našiel a ktorý túto otázku vystihuje: jangaso.gulas.sme.sk

Prečo je to tak? Prečo by sa mal muž ospravedlňovať, ak žena urobila chybu? Nie je to sebecká vlastnosť zo strany ženy? Prečo to niektoré takéto ženy doslova vyžadujú? Samé sa ospravedlniť nevedia? Prípadne sa im to zdá zahanbujúce? Aký máte na to názor? Vďaka.

Sejla

preco z toho robis muzsko/zensku vec? Takto sa spravaju obe pohlavia, nie vyhradne zeny. Ja ziadam o zmazanie takehoto prispevku z dovodu zamerneho ohovarania jedneho pohlavia.

Kaja_555

S takýmto typom povahy sa velmi zle žije . Ja to poznám lebo mám takého priatela . Ten všetko možné aj nemožné zvaluje vždy na mna a nikdy, naozaj nikdy sa neospravedlní aj ked jednoznačne urobí chybu on . Ja si svoju vždy priznám a dokonca on vie tak manipulovat že ešte aj svoju chybu vie tak odvovodnit skvelo a pretočiť že vlastne aj ja miestami uverím že to bola moja chyba ale ked sa na to kuknem neskor zistím že nebola ... Strašne ma to vyčerpáva lebo neustále vyvoláva hádky za blbosti a potom to otočí proti mne že ja za to možem lebo jemu v podstate všetko vadí ... takíto ludia sa nikdy nezmenia to by si najprv museli uznať svoju chybu a aj popremýšlať nad tým lenže oni sú príliš hrdí na také dačo . :( :/

simiona

Ale no, chlapec má toho dosť a chcel sa vyrozprávať. Možno sa s ňou teraz častejšie vidí a ide mu už na nervy. Tiež mám nejaké také otravné známe, čo poučuju druhých.

Lollka

Gabriel nehnevaj sa, uverejnis tu nejaky vtip, prezentujes ho tu ako fakt, obvinis z toho vsetky zeny a nakoniec z teba vypacia ze tvoja teta je nejaka divna. Nie je ti zo seba trapne?

Lollka

Gabriel a co maju vsetky zeny sveta spolocne s tvojou tetou? Ak by tvoj sused bol seriovy vrah tak tu zalozis temu preco su vsetci muzi sveta seriovi vrahovia?

Gabriel123

Nejedná sa o moju ženu, ale o moju tetu a vyjsť s ňou je veľmi problematické. Totiž ona robí druhým to, čo nechce, aby robili jej.

ZpohladuZeny

Nikde nieje napisane aby sa muz ospravedlnoval za chyby ženy. A ak to ten muz robí tak je pod papučou alebo nemá vlastnú hlavu a názory. A možno by bolo najlepšir najsť si ženu ktora si vlastnú chybu prizná. Či radšej si vyberáme len očami že? :)

simiona

Lollka, palec hore.

Jana, tiež súhlas.

Myslím, že to závisí od človeka. Niektorí ľudia sa proste nevedia ospravedlniť. Aj muži, aj ženy, v mojom okolí je to plus-mínus vyrovnané.