Výrastok pri penise a na penise

Aliss

Uz nezistis kto ta nakazil...Avsak mal by si upozornit expriatelku, aj priatelku, ze mas pohlavne prenosne ochorenie. Ony to casom zistia aj same, ale mal by si im to urychlit, kym to nebudu sirit dalej. Prave pre toto je tak dolezite vediet, s akym clovekom lezieme do postele. Ak je to niekto, kto mal vela vztahov, pravdepodobne s tymi partnermi aj spaval a teda mal omnoho vyssie riziko nakazenia sa, ako niekto, kto mal jedneho-dvoch partnerov a ti partneri zas mali len jedneho-dvoch partnerov. Teraz musis ist k doktorovi a pamataj - je to sexualne prenosne ochorenie. Nesmies to ziadnej partnerke zatajovat. Nikdy sa virusu uz nezbavis, navzdy ho budes mat v tele! Mozes akurat tak posilovat imunitu a davat si vyrastky odstranovat. Ale v tvojom tele bude virus uz navzdy. A vzdy ked ti klesne imunita, vyrastky sa objavia. Ked budes s imunitou ok, vyrastky nebudu. Nikdy s nikym nespavaj bez kondomu, lebo tymto sposobom sa virus siri ako nadcha....uz je hrozne hrozne vela ludi nakazenych...

Sloniecko

samozrejme, ze to mohla chytit aj terajsia partnerka. Pri nechranenom pohlavnom styku je riziko prenosu velmi velke.

Nerozumieeem

Samozrejme ze aj pre nu to moze znamenat riziko. Teba nakazila byvala a teraz si ty nakazil sucasnu. Bez urologovi, ona na gyndu.

Hoffnung

Ahoj. Dakujem za odpoveď. Som slušný človek, musela ma nakaziť ex priateľka. Videl som že tam niečo mam ale neprikladal som tomu vážnosť až teraz moja nová priateľka mi vravela že to nevyzerá dobre. Chcel by som sa opýtať či sa mohla tým nakaziť aj moja súčasna priateľka. A či to môže znamenať aj pre ňu riziko .
Dakujem

Nelina06

Kondylomy - genitalne bradavice a máš toho už hojne. Si to mal riešiť dávno nakoľko to je beh na dlhé trate kým sa toho zbavis. Odporúčam Ti odstránenie laserom. Masticky od kožnej nepomáhajú a naťahujú čas a ty moc času nemás.