Ako prestať "tlačiť na pilu"?

Príspevok v téme: Ako prestať "tlačiť na pilu"?
mai7a

ahojte... myslim že otazka je jasna.....Ako sa uvolniť a prestať vkuse myslieť nato čo chcem?Ide oto že v živote som nemala vztah ani kamaratov a tajomstvo(the secret, je otom že ked človek na niečo intenzivne mysli privola si to do života) mi nefunguje...Ako prestať tlačiť na pilu resp. prestať nato myslieť?mam 19 ...všade počuvam ako nemam nato tlačiť že to pride samo(možno ani nepride) len nikto mi nepovie spôsob ako prestať tlačiť nato.....lenže mne zatial by stačilo keby som mala nejakeho kamarata chlapca...ak sa pokušam zoznamiť nevyjde to a v spoločnosti som ako hociktory iny človek...pomerne často..

simiona

Zavináčiček.

Za 1, to si len ty myslíš, že to majú ženy také jednoduché. Keby to tak bolo, žiadna žena by neriešila problémy so vzťahmi. A každá, ktorá chce, by už bola vo vzťahu.

Za 2, prečo píšeš v ženskom rode, keď si chlap?

zavinacicek

Č je na tom ťažké nájsť si partnera ? Veď my ženy, zvlášť mladé ženy to máme´ úplne ľahké. Stačí si dať napríklad väčší výstrih, ísť niekde do mesta, resp. do nejakého podniku a nápadníkov budeš mať na každý prst 10. A ver, že nie hocijakých, ale aj bohatých, s autom. Stačí chcieť a spraviť minimum.

mai7a

Jax- ano bavi ma šport,chodim aj do fitness centra...ale v živote sa tam ku mne nikto neprihovoril a to tam som uplne uvolnena a myslim len na cvičenie..psa si nemôžem dovoliť lebo nemam nato podmienky...

Jax

Uplne najjednoduchsie a zaroven najucinnejsie je neorientovat sa na ludi, ale na cinnosti. Bavi ta behat so psom von? Zacni si pisat na forach o psoch, chod na cvicak, ries psy s inymi ludmi - velka cast z nich budu chalani...
Bavi ta nejaky sport? Ries ho s ludmi, chod do klubu, chalani sa na teba nalepia sami.
Musis byt aktivna v tom, co ta bavi a zaujima a chalani tam budu.