Ako múdro povedať..

rizoto

Prestan zrusit komunikaciu
Ignorovat.
Ak ma zaujem len jeden a ten druhy si nechce dat pokoj zacat ho ignorovat kazdy inteligent pochopi ze ak dlho druha strana nrma zaujem bude lepsie sa stiahnut a neotravovat. Hladat inde ale ak druha strana odmieta realitu a pokracuje dalej tak by si mala zacat tukat po hlave.
Poznam jednu ktora stale odmietala jedneho muza on mal zaujem ona nie. Urobil by vsetko pre nu ale ona nechcela. Ked prestal lebo pochopil ze nema zaujrm odpojil sa na zivo aj v realite a nekontaktoval ju viac. Po mesiaci mlcania jej zrazu doslo ze je on chyba, chybal jej jejo hlas, jeho pritomnost, jeho pisanie cez fb a cely jej zacal chybat krd ho nebolo. Potom ho zacala ona vyhladavat a dobiedzat naco on zo zaciatku nepristupil mal svoju hrdost. Ale nakoniec sa po troch mesiacoch dali opat dokopy a dnes uz zasnubeni dva mesiace.

Zuzka8

Hej, life. ... Ja som taká, že vždy keď mi niekto niečo prvý krát hovorí, tak ja počúvam, premýšľam, naladím sa na človeka a až potom odpoviem. Čiže som človek, ktorý prv premýšľa, až potom hovorí. Niekedy ani nepoviem, čo si myslím. :-D Preto mne tá ráznosť niekedy chýba.

Pako, a nepoznáš Jozefa? Čo urobil s Putifarovou m.?

Pako567

Mam kamosov manzelov. Ona kocka, on sa k nej nehodi. Pytal som sa ako sa dali do kopy, ona ze ho 6x poslala do p... nech jej da pokoj a teraz sa maju strasne radi, 2 deti. Bol vytrvaly a oplatilo sa mu to.

lifeisshort

Normálne rozumne a keď nepochopí tak po gsdzovsky, idz do piči, slušne povedané, prepáč ale nemám záujem alebo prepáč som zadaná alebo prepáč nemám záujem o vzťah. Žiadna veda. A keď nepochopí, tak prestať odpovedať na správy, prerušiť kontakty.