Ako ste sa zoznámili?

Príspevok v téme: Ako ste sa zoznámili?
prezvyka

Ako ste sa zoznámili so svojimi partnermi? Ja mám sakra 24 rokov a v živote som ešte nemal frajerku!!! Už rozmýšľam nad tým, že do konca života zostanem sám, ale aspoň jeden malý krátky vzťah by som chcel za život zažiť.. do riti, veď to je neskutočná hanba, v 24 rokoch byť takto, zatiaľ čo ostatní v mojom veku majú za sebou svoje prvé vážne 5-6 ročné vzťahy, ach jaj.. je mi z toho strašne na ho vno, cíťim sa úplne demotivovaný kvôli tomu :(

Poraďte mi, čo mám robiť. HLAVNE, nie internetovú zoznamku! Ako sa mám zoznámiť s babami aj na inej ako kamarátskej úrovni? Chodím na VŠ kde 90% je žien, v robote kde pracujem je tiež ženský kolektív, no napriek takejto "výhode" (neviem či to tak nazvať) som si nikdy nenašiel partnerku žiadnu anni na jednu NOC !!

Ako mám to povedať že by som nejakú chcel? Mám byť úprimný? Mám povedať, že sa mi páči nejaká? Ako to vlastne prebieha? Mám prísť za kamarátkami a povedať im, že "Chcel by som si nájsť nejakú frajerku, nepomôžeš mi s tým?" Viete, ja mám ten problém, že ja som úprimný v takýchto veciach a hovorím priamo a neviem to zahrať tak aby to vyzeralo že som sa s nejakou náhodne zrazil a zapáčila sa mi... aj keď môžem to skúsiť, ale myslím si, že to skončí veľkým trapasom....

Už je mi jedno či si nájdem nejaký vážny vzťah, už ani neviem či to chcem, ale do riti už by som mal mať aspoň nejakú krátkodobú známosť, hoc aj na jednu noc, je mi to už úplne jedno, nech je to aj nejaká šlapka, hlavne nech si konečne môžem povedať že som mal frajerku... lebo ten tlak je neskutočný, už neviem ako to zo seba dostať, proste som chlap a chcem to tiež aspoň vyskúšať!!

Je dobrý nápad ísť sám na diskotéku a tam sa pokúsiť o niečo? Ak máte skúsenosti so zoznamovaním vy, a ako to robíte, že aby ste sa začali niekomu páčiť a chcel s vami chodiť?

A ešte jedna vec: strašné výčitky mám za to, že som nikdy nemal ženu a trochu sa ich bojím a odháňam od seba možno, lebo ma štve, že zatiaľ čo si ostatní vo veku 15-20 rokov užívali vzťahy a sex tak ja som ostal na ocot a tak trochu (aj keď viem že bezdôvodne) som urazený za to na opačné pohlavie... chcel by som ale aspoň frajerku na jednu noc, možno na pár, ale nie zas prostitútku, aj keď už nad tým som aj uvažoval.

its simple

@zavinacicek
vidis a toto je problem ktori zeny nevidia
su s muzom nie kvoli tomu aky je ale preto ze ma byvanie a auto,takyto vztah dlho nevydrzi

NeviemUz

Tak klam z si mal babu.
Chces vo vztahu riesit take veci ake riesia tu?:
Chalani jei lajkuju fotky na fb, ziarlim
Priatelka bola dlho vonku a opila sa a neviem ci sa s niekym nevyspala
Priatelka poslala nahe fotky kamaratovi
Priatelka chce/nechce deti
Mam pocit ze ma podvadza
Asi uz svoju priatelku nemilujem
Mam pocit ze ma ma moja priatelka len pre peniaze
.
.
.
.
Ako mi je dobre ked som sama a ziadne sklamania neprichadzaju :) ked tak zufalo chces sex ved si zaplat slapku a je to.

LogikaNepusti

Vam to nedoslo? :D uzivatel zavinacicek je Pilcuk ktory sa hra na babu a pise to ake vraj baby su aby sme si mysleli ze vsetky su take :D myslite ze keby to bola naozaj baba ze by mala cas vysedavat tu na fore ked by mala milion aut a milion chlapov ? :D proste Pilcuk je Pilcuk, komu by nedrblo z tolkej zakomplexovanosti

Suzie111

Urcite si nevsimaj ten prvy komentar. Zase nejaka slecna zlatokopka co si to vlastne auto a byvanie nevie zabezpecit sama a nechava sa vydrziavat si dovoli napisat takuto hovadinu. Tiez sa priklanam k nazoru ze nezahadzuj tie socialne siete pretoze napriek tomu ze su plne podvodnikov a klamarov sa tam stale daju najst zaujimavi ludia. Ja som si tam tiez nasla priatela a napriek tomu ze nie vzdy som mala stastnu ruku na ludi v konecnom dosledku som si aj pomocou internetu nasla vela kamaratov s ktorými som dodnes v kontakte. Takze ak si myslis ze nevies hned zaujat alebo nieco vymysliet pocas bezneho dna s nejakou babou alebo ti nenapada ako by si ju oslovil a uputal tak skus nejaku zo soc.sieti. Nikto ti nekaze ist na pokec. Je toho vela kde si mozes vyberat. Tak stastnu ruku pri vybere a spoznavani zelam !

in blossom

co pise prvy komentar si ani nevsimaj, to je uplna hlupost. poznam super chlapov, co nemaju auto z principu (eko, alebo ho proste nepotrebuju tam kde ziju - v meste) a zarabaju velmi dobre. jasne, ze ked uz je rodina, je dobre mat auto, lebo s deckom je to pohodlnejsie, ale inak na tom svet nestoji.

ani internetove zoznamky by som nezatracovala, lebo osobne si mnoho mojich kamaratiek/znamych takto naslo zivotnych partnerov. ja teda nie, lebo ja to ani nepouzivam, lebo nikdy som vedome nehladala, mne sa vzdy niekto proste niekde pripletie.

no a s mojim som sa zoznamila na kurze, kde som ale rozhodne nesla s cielom "niekoho si najst". ani on nikoho nehladal, proste sa nam stretli pohlady a uz to islo. a isla som tam preto, lebo som sa velmi chcela vzdelavat v tej konkretnej oblasti. cize, viem ze to je otrepane, ale naozaj sa venuj tomu co ta bavi, svojim zalubam a konickom a niekde niekoho najdes. ide o to ako si nastaveny ty, aj tak je to vsetko o energii, lenze ludia to nechapu a nevidia, lebo cumia len do tych svojich hlupych telefonov a preberaju hlupe vzorce spravania, co im "niekto" diktuje :D

simiona

Ako ľudia väčšinou radia, že máš chodiť viac von alebo skúsiť internetové zoznamky. Realita je však taká, že väčšina si našla partnerov na strednej alebo vysokej škole alebo v práci.

zavinacicek

Zrejme patríš medzi tých chudobnejších mužov, zrejme aj bez auta, to býva jedným z hlavých dôvodov nezáujmu zo strany žien. My ženy vyhľadávame prítomnosť solvnentnejších mužov, s autom a najlepšie aj vlastným bývaním. Muži bez auta pre nás ženy prakticky ani neexistujú, sú pre nás nikto, beta samci. Ak je to tvoj prípad, odporúčam ti nájsť si prácu, zarobiť si na auto, bývanie a neboj, aj na teba sa šťastie usmeje. Ak s tým nehodláš nič robiť, ostať aj naďalej so svojou pravou rukou a pri rodičoch, ale na vzťah môžeš zabudnúť.