je teraz niekomu smutno? co robite? neexistuje nejaka stranka, kde sa da s niekym smutnym kecat alebo ist von?
ja som si uvarila caj z bodliaku a pustam si hudbu, ale aj tak mi je smutno
je teraz niekomu smutno?
Za seba ti poradím, aj keď moc často smutný nie som tak si niečím zamestnať hlavu kde musíš premýšľať alebo na niečo dávať pozor a teda si v strehu, napr. u mňa je to varenie a tam sa odreagujem, alebo si niečo prečítaj... popr. ešte taká moja špecialita je počúvať hudbu (zahraničnú) a započúvať sa do textu a prekladať si ho, tým si hlavu zamestnáš :) alebo skús youtube a nájsť si tam niečo... je toho strašne veľa čo sa dá robiť a najhoršie je nerobiť nič!
Toť moje rady :) a don´t worry be happy!!!
Zavinaciciek, ja ti ten iphone kludne kupim a aj ine veci ak by si chcela a nikdy ti to nebudem vycitat :)
ahoj smutna chces pokecat? aj ja asi, mozeme na pokeci, alebo fonom zajtra vecer niekam vybehnut napis na sk177@azet.sk
Ja som smutná tiež, pretože môj hlúpy lakomý priateľ mi nechce kúpiť najnovší iPhone XS. Takto ako posledná chudera mám už viac než pol roka starý iPhone 8. Aj kamarátky sa čudujú, čo za chudáka to mám na krku. Kdeže sú tí muži ktorí boli k ženám štedrí, vedeli zabezpečiť rodinu a nehľadeli na to, koľko na partnerke utratia ? Ide to s nimi dole vodou.
mne je smutno lebo ma nechal frajer a ja som ho tak ľúbila veľmi a on ma opustil čurák jeden..