Vratit sa - chyba?

Príspevok v téme: Vratit sa - chyba?
jajaja123

Moj priatel ma dva roky trapil, kvoli skole. Nemal namna cas, stale sme sa hadali. Posledne obdobie ani za mnou nechodil, prisla som iba ja. Ked sme si napisali tak sme sa len hadali. Ja som bola vzdy ta ktora ho nechape. ked som sa s nim rozisla po dvoch rokoch, lebo posledny polrok som stale iba plakala a videli sme sa raz za mesiac bolo mu to jedno. Zacala som sa stretavat s niekym s kym mi bolo strasne krasne. Citila som sa s nim uzasne. Dozvedel sa o nom byvaly priatel a zacal sa mi ozyvat ako ma lubi a nech sa k nemu vratim. Ze on mal len problemy v skole ale ze to bude uz dobre. Ze ma velmi miluje a nevzda sa ma. Moje city k nemu ochladli, on to vie, ale vraj sa bude snazit a nikdy nebudem lutovat ze som sa rozhodla prenho. Dala som mu sancu, kvoli tym dvom rokom. S tym druhym som to celkovo ukoncila, nenapiseme si, nestretneme sa. A mna to hrozne trapi. Neviem ci som sa rozhodla spravne, neviem co robit. Alebo uz je aj neskoro nieco robit...

elablue

Nikdy sa netreba vracat k partnerovi s ktorym si uz nebola stastna v nadeji ze sa zmeni lebo on sa nezmeni a uz vobec netreba byt s niekym koho uz nelubis.Lepsie byt rozidena ako rozvedena na to pamataj.

biba

ahoj..niežeby nebolo dobré riadiť sa srdcom,je to super len život je o realite a nie vzdušných zámkoch a potrebuješ oporu nie robiť barličku,ak si sa vrátila z ľútosti a kôli vspomienkam ublížila si si sama sebe...moj manžel veľmi ťažko pracuje ja tiež a vidíme sa naozaj málo,takže ak by to malo byť chladné,tak práve tu..deti nemame a sme spolu 11rokov,ale vždy si nájde aspoň 10minút,aby ma pohladil a povedal,že ma ľúbi..čiže neexistuje výhovorka,ak ťa ľúbi,prečo ťa odsúval a ubližoval ti.To,že sa spamätal..čo by nie??ved on vie,čo v tebe zrejme má,ale ty na to nehľaď budeš nešťastná a ak ťa teraz odsunul..odsunie ťa znova..sama si zváž,čo chceš..byť milovaná,,či použitá podľa potreby..aby nebol sám..

elablue

jajaja123 tohto terajsieho som poznala tri roky ale len tak namatkovo nevedela som ze je az taky skvely chlapec ale je to naj kamos mojej sestry a jej muza takze mi dohovarali ze nech to s nim skusim ze neolutujem no a fakt stoji to zato.Moj ex mu nesiaha ani po clenky.Preto maj rozum a daj sa opat dokopy s tym druhym ak sa da lebo s tvojim ex stastna nebudes.Nemozes sa dat citovo vydierat tym ze ta lubi,to je jeho problem,mal sa podla toho aj spravat ved za chyby sa plati a ty ber nohy na plecia kym ti este nechyba aspon sa s tym lepsie vyrovnas a nebudes za nim smutit.Ja som to mala tahsie lebo som stale lubila mojho ex a tiez som rozmyslala ci som dobre spravila ale nedalo sa inak lebo by som dopadla velmi zle v buducnosti.Ale teraz som taka stastna ako nikdy,dal mi za ten tyzden viac lasky a pozornosti ako som zazila za rok a pol s mojim ex.

usiko

hej, z tvojej spravy rozumiem, ze asi ani nechces menit dany stav, ci hej? Konstatujes fakty, ktore su nam zname, ale nevidim nijake rozhodnutie....len aby sa ti nestalo, ze stratis skutocnu lasku kvoli tomuti chalanovi....

jajaja123

Moj priatel mi daval cas...Strasne dlho, ked mal svoje povinnosti. A nemal cas mi napisat ani sms, tolko mal toho vela...teraz ma zasypava smskami, stale mi hovori ako lubi a stale by bol so mnou. Pretvaruje sa. A vydrzi to mozno tak do septembra ked nastupi spat do skoly a ja budem znova tam kde som bola.

usiko

Tvoj akoze priatel je krasny priklad toho, ako sa ludia pretvaruju, ked chcu nieco dostat pre seba....jednak preto, lebo ked videl, ze si stastna s tym druhym, tak ti mal dat pokoj, ako to urobil moj ex, a som mu za to vdacna....ved kamaratmi sme ostali....takze, tento tvoj akoze priatel nemysli na teby, len na seba, kazdy inteligentny clovek, ktoremu by na tebe zalezalo, by pochopil, ze trpis a dal by ti sancu sa rozhodnut, a netlacil by ta do niecoho, co vo svojom podvedomi nechces....on ma rad seba, nie teba, on nechce ostat sam, on nechce aby si ho opustila, lebo toto je pre chlapa rana, ponizenie, potupa...zato tak rozmysla....skutocna laska sa prejavuje tym, ze dotycny ti da moznost volby, da ti pokoj, par dni, tyzdnov, aby ty si sa mohla slobodne rozhodnut......to je laska.....
K tomu pretvarovaniu este nieco, to kje o tom ze pekne mu spievaju, pokym ho vhytaju....minule som bola v meste, sedela som na lavicke a prisiel ku mne jeden, ze ked mu dam peniaze na jedlo, bude nspocetnekrat dakovaz bohu za to ze som mu pomohla......bol sladky ako med, ked som odmietla, tak sa rozkrical, ze mi jednu, prepac, ujebe, ze co si to o sebe myslim atd, atd...........sebec, ako ten tvoj kvazi priatel.....otvor oci, moja, a porozmyslaj, prosim....

jajaja123

Prave dnes sa mame stretnut, je to strasne tazke. On mi hovori nech dam tomu cas a bude vsetko dobre. Len nech sa s nim nerozchadzam. Ze som prenho vsetko. A ze ked si predstavi buducnost vidi tam mna. Strasne krasne slova mi hovori, ale nikdy mi to predtym nepovedal. Ked mal skolu tak videl len to. Ja som sa trapila doma. Lebo ked mal nervy na skolu, ja som to pocitila. Hovori ze ked sa s nim rozidem a budem s druhym a potom ak si uvedomim ze to bola chyba a budem sa chciet vratit, ze uz bude neskoro. Mozno aj preto som sa vratila k nemu.

usiko

jajaja, su prazdniny, nemozes sa nieka zdekovat na viac ako tyzden? a prestat udrziavat kontaty s tymto chalanom? Ja viem, ake to je, my zeny verime, ze sa to zmeni, ze co ak...? ale ziadne ak nebude, ono to ine nebude, uz si pocula o vztahu,ktory zacinam totalne chladno? Ved to nie je zaciatok vztahu, ale koniec...viem, ako sa citis, viaze ta mozno k nemu dlhy cas, co ste prezili, a tak....mozno strach, ze zostanes sama alebo ja neviem com. Tak po prve, vzdy je lepsie byt na cas sama, ako sa utrapit.....a po druhe, sama nezostanes, najdes si svoju lasku....ja som sa s Ex rozisla v mojich 28 rokoch, a nasla si novu lasku za tym.....jednoducho bolo pre mna dolezitejsie mat klud apokoj, ako partnera, s ktorym si nerozumiem.....tak ako sa rozhodnes? Vies, dost mi na tebe zalezi, kedze viem, co citis, a viem ako zle sa s tymto chlapcom este citit budes....zazila som to, tak preto....sorry, netlacim na teba......drzim palcoky...

jajaja123

dakujem vsetkym za rady. Cením si kazdy jeden nazor... Teraz je mily, pozorny. Ale ked si spomeniem na vsetko co som s nim prezila to zle tak mi je hrozne. Nechcem do toho znova spadnut. Teraz mi prestal chybat, necitim k nemu to co kedysi a ak znova do toho spadnem a bude to take iste tak uz asi pojdem fakt na prasky. Byvalo mi zle, mavala som problemy zo zaludkom, stale som vracala a nic mi nezistili. Jedine som to mala zo stresov...