Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vratit sa - chyba?

Príspevok v téme: Vratit sa - chyba?
jajaja123

Moj priatel ma dva roky trapil, kvoli skole. Nemal namna cas, stale sme sa hadali. Posledne obdobie ani za mnou nechodil, prisla som iba ja. Ked sme si napisali tak sme sa len hadali. Ja som bola vzdy ta ktora ho nechape. ked som sa s nim rozisla po dvoch rokoch, lebo posledny polrok som stale iba plakala a videli sme sa raz za mesiac bolo mu to jedno. Zacala som sa stretavat s niekym s kym mi bolo strasne krasne. Citila som sa s nim uzasne. Dozvedel sa o nom byvaly priatel a zacal sa mi ozyvat ako ma lubi a nech sa k nemu vratim. Ze on mal len problemy v skole ale ze to bude uz dobre. Ze ma velmi miluje a nevzda sa ma. Moje city k nemu ochladli, on to vie, ale vraj sa bude snazit a nikdy nebudem lutovat ze som sa rozhodla prenho. Dala som mu sancu, kvoli tym dvom rokom. S tym druhym som to celkovo ukoncila, nenapiseme si, nestretneme sa. A mna to hrozne trapi. Neviem ci som sa rozhodla spravne, neviem co robit. Alebo uz je aj neskoro nieco robit...

inuš

ja mám zasa taký problém, že som sa vydávala pred 15 rokmi a to z toho dôvodu, že som chcela utiecť z domu, aj som myslela, že niečo cítim a myslela si že to bude fungovať, po roku manželstva, dostal rakovinu, nastali problémy, finančné, psychické a tak,ničil ma tým, že všade videl chlapov, ktorý so mnou spávajú, až ma dohnal do náruče druhému.ten ma po pol roku opustil kvôli mladšej, mužovi som sa vtedy priznala, lebo ma kamošky zradili, ale nevedela som už klamať, odpustil mi, ostal za čo klobúk dole.štyri roky funguje ako zdravotne tak aj finančne perfektne, ale stal sa z neho sobec, povýšenec a arogant, ktorý teraz maká a zarába,a ja kade chodím drb...neviem prať, žehliť, variť, dávkovať prášok a aviváž, vešať prádlo, smrdím od potu - mám sa ísť osprchovať a pod, s monoklami chodím do práce.4 mesiace mám priateľa, ktorý je fantastický, ale má priateľku, neviem čo a ako, lebo ked mužovi poviem, že nemôžme dalej existovať začne tiež plakať, začne hovoriť ako ma miluje a v zápetí, ked si trvám na svojom, tak asi preto - lebo zasa kurv...kúpili sme si dom, máme dlhy a túžim sa baviť, smiať, oslavovať, ale bojím sa, aby mi nezobrali dom a aby som neskončila na ulici, obdivujem ženy, ktoré si vedia povedať a dosť a všetko zahodiť za hlavu, tým, že chcem rozvod sa cítim vinná ja, lebo vždy ma dokáže presvedčiť o tom , že ja som tá zlá, lebo stopro niekoho mám a naozaj to tak cítim - poviete mi prosím Váš názor, ďakujem

sedmikraska

Aj ten moj oblboval recickami aked sme sa dali druhy krat dokopy, tak bol ako vymeneny,ale ako som na to prisla neskor, tvaril sa inak len pri mne medzi ostatnymi bol stale velky drsnak a pokukoval aj po inych. Az teraz, ked si nasiel inu a vidim ako sa ku ne sprava vidim ako blbo som vypadala aj ja. Raz som ho dokonca vymakla jak na jednej disco bol s nou a na chvilu sa zduchol za inou a ked sa vratil vyzeral znova ako anjel, bol to fakt majster pretvarok.To chlapi dokaazu velmi dobre.

elablue

To ze ma niekto povinnosti to mu nedava pravo zanedbavat partnera,ten moj novy ma aspon o 100 percent viac povinnosti a aj tak sa vidime skoro kazdy den.Kto chce tak si cas najde aspon na hodinku.

jajaja123

no ja mam 21...Chodim na vs on tiez...ale samozrejme ta moja je oproti jeho nic. On ma vela povinnosti a ja nie.

elablue

Mam 22 rokov a viem presne co prezivas, tiez som sa vo vztahu velmi trapila,plakala som ked ma trapil a mala som obdobia ked sa mi ani jest nechcelo.Potom ked sme sa rozisli tak mi ho bolo luto ze aky je smutny a nestastny a ze doma place za mnou no ale tak nemozem si nicit zivot z lutosti k niekomu.Nema cenu s niekym byt len z lutosti.Musis mysliet aj na seba a na svoju buducnost.No a k tej otazke ze kedy sa prejavil,no bolo to rozne,ked nemal ziadne problemy tak bol ako med ale akonahle prisiel problem tak uz bol ohen na streche cize zalezelo to na tom kedy sa vyskytol nejaky problem.Takze naozaj ti radim ist prec z toho vztahu lebo predpokladam ze raz sa chces vydat a mat rodinku tak snad nie s niekym kto sa takto sprava a s kym si len z lutosti.

jajaja123

Mala by som veru z toho vycuvat, pretoze viem ako mi bolo, posledne mesiace nepresiel den bez toho aby som neplakala, chodila som po vysetreniach zo zaludkom a nic mi nemohli zistit. Dokonca som bola aj na hnusnej gastroskopii...a vsetko som mala v poriadku. Ako dlho trvalo pokial sa prejavil zasa? Ja ho nemozem vidiet sa trapit, plakat. To ma boli

elablue

Zapomen na to ze takto sa bude spravat po cely zivot pretoze nema to v povahe.Ukazal to svojim predoslym spravanim takze toto je len prechodne lebo sa uvedomil,ze straca super dievca ale kazdy clovek aj keby neviem ako sa snazil tak raz sa prejavi aky je v skutocnosti, aj ten najlepsi "herec" sa raz prestane pretvarovat pretoze neda sa cely zivot nebyt sam sebou.Ja som dala byvaleho dokonca hned niekolko sanci,vzdy ked mi ublizil tak bud hned alebo skor na druhy den si uvedomil ako sa hrozne spraval a semtam aj plakal ze jak si ma nezasluzi a podobne keci a ze on ma lubi a uz bude na mna dobry atd...
Vtedy ked to hovoril tak to vyzeralo tak nadejne ale ked prisli nejake problemy tak hned sa prejavil,a takto to slo stale dokolecka.Ty sa mozes tak zamotat ze budes mat potom velky problem dostat sa z tohto vztahu bez citovej ujmy.

jajaja123

No ten moj povedal nech sa rozhodnem akokolvek, ze mi v tomto nemoze povedat co mam robit. Zrazu je uplne iny, vola mi fakt desat krat denne a pise sms ako ma lubi...Mozno preto to s nim taham dalej, ze mi toto povedal ze nech sa rozhodnem ako uvazim ja, ze zrazu vsetko co spravim robim dobre. Doteraz som za vela veci mohla ja, nic sa mu nepacilo, teraz je to inak.