rozvedená žena posadnutá svadbami?

Príspevok v téme: rozvedená žena posadnutá svadbami?
simiona

Mam známu. Je to kamarátka mojej kamošky. Pred pár mesiacmi sa po 6 rokoch rozviedla s manželom, lebo si našiel inú. Občas ju prídeme navštíviť a skúšame ju zabaviť, aby na to všetko nemyslela. Ale.

Vždy, keď sme tam, pozerá si video zo svadby alebo pozeráme filmy, kde ide o svadby. Keď sme jej povedali, nech si skúsi pozrieť aj niečo iné, vybehla na nás, že to je jej vec.

Keď sme ju vytiahli von a bolo pekne, vždy si obliekla nejaké biele šaty. Na otázku, či nechce aj nejaké farebné, zase na nás vybehla.

Hocikedy si potichu spieva svadobný pochod, tak, aby sme to nepočuli, ale aj tak to trochu počuť.

Dá sa jej nejako pomôcť, aby sa odputala? Zobrať ju k psychológovi, ale to asi nebude chcieť? Alebo je to v poriadku a takto sa s tým vyrovnáva?

Lollka

Zrejme sa s tym takto vyrovnava, nechala by som ju tak a toto jej spravanie nekomentovala. Rozvod je vzdy velka rana na psychiku toho kto sa rozvadzat nechcel tak chvilu potrva kym sa s tym uplne vyrovna. K psychologovi by sice mohla ist aby jej pomohol prekonat tu traumu z rozvodu ale to musi chciet sama a samu ju to musi napadnut. Toto su typicke dnesne vztahy, kratkodobe, jak sa objavi na scene niekto mladsi krajsi neokukany tak rozvod. Po 6 rokoch je fakt skoro.

Nokidsontheblock

Zobrať ju k psychológovi? A čo je snáď nesvojpravna?? Veď vás tým nijako neobťažuje tak čo vlastne riešiš? Každý máme to svoje, každý sme posadnutý niečím iným, v tom zmysle, že každý má rád to svoje. Bolo by omnoho horšie, ak by po rozvode spadla do alkoholu, drog či iných zdraviu škodlivých veci. Takto sa aspoň odreaguvava po svojom. Jednoducho by ste to vy nemali riešiť. Mala som kolegyňu čo nemohla otehotnieť a večne mi rozprávala aký s tým má problém, na aké vyšetrenia znovu ide, kto je tehotný, komu sa to už narodilo a podobne. Časom som to už brala jedným uchom dnu a druhým von.

imeta

keby nebola rozvedená ale slobodná alebo vydatá tak by vám to tiež prišlo také choré? proste má rada svadby a čo?

novierka

Ohrozuje ju to na zivote? Podla mna nie, takze pokial to jej tak vyhovuje tak vy ju nemate co tahat k psychologovi

ridiculous

Takto dopadnú ženy, ktoré nevedia fungovať SAMY, preto sa na niekoho zakvačia a očakávajú, že dotyčný bude s nimi navždy. A keď ho zrazu niet, tak im z toho preskočí. To je jasný prípad tvojej známej.